» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Bécsi Alpok


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Semmering Bikepark változatos pályáinak és gazdag kínálatának köszönhetően feledhetetlen élményt kínál a családoknak és a profi bikereknek egyaránt.

A pályák szintkülönbsége 350 méter, valamennyi ugyanabból a pontból indul ki és érkezik vissza.

Zauberbergen összesen 12 kilométernyi kezelt downhill pálya található az enyhe lejtésűektől egészen a meredekekig. A haladók a freeride-pályán technikailag magas színvonalú részeket, de szórakozást ígérő jumpokat is találhatnak. A teljes mértékben természetes downhill-pályán gyakorlott bicajosok gyorsan és meredeken juthatnak le a völgybe.

A biciklipark egy másik fénypontja a völgyállomás melletti Northshore Park, amely különböző faelemekkel van berendezve. Aki az ugrást nem akarja megkockáztatni, a legjobb rálátást élvezheti a bicajosokra a ZauberBAR terszáról.

Óriás roller pálya. Az óriás rollerrel, védőfelszereléssel és sisakkal a családi úton lehet legurulni a völgybe.

A Liechtenstein hegyikerékpáros ösvény a Bécsi-Alpok legszebb kerékpáros túraútvonalai közé tartozik. A 23,1 kilométer hosszú szakasz a semmeringi völgyállomástól, vagyis a Semmering Bikeparktól indul és ott is ér véget. Útközben varázslatos kilátás nyílik a Semmeringre, a hegyoldalban álló villákra, a Schneebergre és a Raxra is.

Még több programm Semmeringen: (részletek)

Tartomány:Niederösterreich
Település:Semmering
Cím:Semmering
GPS: 47° 38′ 36.82176″, 15° 49′ 48.73872″
Honlap: http://www.bikeparksemmering.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó