» Ausztria

» Ausztria » Wien


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

2023. október 20-22. A hétvégi Blickfang designvásáron olyan bútorokat, divatmárkákat és ékszereket fedezhetnek fel és vásárolhatnak meg a designrajongók, amelyek még Bécsben sem lelhetők fel.


A Blickfang designvásár a független formatervezés fontos kirakatává nőtte ki magát, és Európa-szerte vonzza a márkákat és a design rajongóit. A 20. évfordulóra az iparág sokszínűségét kortárs designdarabokkal mutatják be a bécsi MAK - Iparművészeti Múzeumban.

A látogatókat a Cseh Köztársaság különleges bemutatója, valamint tizenkét nemzet - köztük Horvátország, Finnország, Németország, Hollandia, Hollandia, Szerbia, Magyarország és Szlovákia - mintegy 150 bútor-, divat- és ékszermárkája várja, amelyek mindegyike kiemelkedik kézművességével és kifinomult formatervezésével. A kiállító márkák mintegy fele először vesz részt a vásáron.

A vásáron például a cseh bútortervező, Fleysen is képviselteti magát, aki komposztálható műanyagokkal és újrahasznosítható vasal dolgozik. Csehországból egy másik kiállító a Polstrin márka, amely a jó minőségű kárpitozott bútorokat készít. Itt a hagyományos cseh kézművesség és a modern esztétika ötvöződik.

A Takeshi Tamashiro interaktív gyerekbútorait a régi fajátékok egyszerűsége és minősége ihlette. A Niroh márka olyan moduláris, fenntartható és esztétikus bútorokat hozott létre, amelyek tartósak és időtállóak. A Niroh az egyik márka, amely megkapta a Blickfang „Future Forward” fiatal tehetségek díját.

A Kölni Variand egy moduláris bútor- és fali polcrendszert hoz a MAK-ba, amely az egyéni igényekhez és a tervezési preferenciákhoz igazítható. Az új horvát designcsapat, a METODA tölgyfa bútorokkal képviselteti magát a vásáron az asztaloktól a fotelekig és a tálalószekrényekig. A bécsi Marie-Theres Genser különleges designdarabokat készít mariedares márka alatt, és felteszi a kérdést: „bútor vagy művészet?”

A fiatal divatmárka, a Lotre Studio, amely szintén a januári Berlini Fashion Week része volt, először érkezik Berlinből. Kizárólag természetes szálakból (többnyire merinó gyapjúból) készítik divatdarabjaikat, így a mosás során nem szabadul fel mikroműanyag, és minden ruhadarab biológiailag teljesen lebomlik. A gyártás során speciális módszerrel teljesen el kell kerülni a fonalhulladékot.

Blickfang design vásár, MAK Bécs:

  • október 20., péntek: 12:00 - 20:00
  • szombat, október 21.: 10:00 - 20:00
  • vasárnap, október 22.: 10:00 - 6:00 óra

Napijegy: 13 euró online (a helyszínen csak korlátozott számban kapható)Tartomány:Wien
Település:Wien
Cím:MAK
GPS: 48° 12′ 26.71272″, 16° 22′ 53.42462″
Időpont:2023. október 20.

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward