» Belgium

» Belgium » Nyugat-Flandria » Flandria


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Kusttram helyközi villamosvasút a belga tengerpart összes városát összeköti.


A Kusttram 67 kilométeres hosszával és 67 megállójával a világ leghosszabb villamosvonala.

A vonal végig kétvágányú, és Adinkerkétől, az SNCB De Panne-i állomásától (a francia határon) Nieuwpoorton, Oostende-n és Zeebrugge-on keresztül a Knokke-Heist-i SNCB állomásig, mintegy hat kilométerrel a holland határ előtt halad.

Az Oostende és Middelkerke közötti szakaszon a vonal közvetlenül az Északi-tenger partján halad, a többi szakaszon dűnés tájakon vagy beépített területeken halad keresztül.

A Kusttram egyirányú útja körülbelül 2 óra 23 percig tart, beleértve egy kétperces megállót Oostende-ben. A nagyobb állomásokon lehetőség van jegyet vásárolni a jegypénztárban. A kisebb állomásokon a járművezetőnél felár ellenében lehet jegyet vásárolni.

A nyári hónapokban, amikor sok turista érkezik a tengerpartra, a villamosok napközben tízpercenként közlekednek.

A Kusttram napközben 15 percenként, esténként ritkábban, nyáron pedig csúcsidőben 10 percenként indul. Az egynapos bérlet (7,50 euró 12 éven felülieknek / 4 euró 6-11 éves korig) korlátlan utazást és szüneteket tesz lehetővé az utazás során. A háromnapos bérlet ára 15 €/8 €. Vásároljon jegykiadó automatákban felszállás előtt.

Brüsszelből és más belga városokból jó a vasúti kapcsolat De Panne és Knokke városaiba. Ostende, 90 percnyi gyorsvonattal Brüsszeltől, a Kusttram középpontjában található.Tartomány:Nyugat-Flandria
Cím:Ostende
GPS: 51° 13′ 33.0834″, 2° 55′ 10.1856″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward