» Ausztria

» Ausztria » Wien

OPEN HOUSE - Nyitott ajtók napja Bécsben

2021. szeptember 11.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az osztrák főváros legizgalmasabb épületeibe kukkanthatnak be az érdeklődők 2021. szeptember 11-12-én, az OPEN HOUSE WIEN alkalmából. A hétvége során több mint nyolcvan épület tárja szélesre a kapuit a kíváncsiskodók előtt.


Az OPEN HOUSE WIEN alkalmából az osztrák főváros több mint nyolcvan épülete – irodaházak, hivatalok, lakóépületek, iskolák és ipari létesítmények – várják az érdeklődőket ingyen és bejelentkezés nélkül.

Az 1992-ben Londonból induló kezdeményezés célja, hogy a laikusok számára is megfoghatóbbá és megélhetővé tegye az építészetet. Méghozzá azáltal, hogy néhány napra mindenki előtt szélesre tárják az építészetileg izgalmas épületek ajtajait, és aki szeretné, az szakértő kíséretében járhatja be a legmodernebb vagy éppen az építészet történetében mérföldkőnek számító épületeket.

Az OPEN HOUSE 2014-ben debütált Bécsben, azóta minden évben megrendezik. A résztvevő épületeket egy szakértő zsűri választja ki. Idén az volt a cél, hogy az egyik sarkon egy szecessziós, a következőn pedig egy modern épület várja az érdeklődőket. A kétnapos rendezvényre mintegy harmincezer látogatót várnak, akiket kétszázötven önkéntes koordinál.Tartomány:Wien
Település:Wien
GPS: 48° 12′ 29.42748″, 16° 22′ 25.74804″
Időpont:2021. szeptember 11.
Honlap: https://openhouse-wien.at/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward