» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein


Értékeld Te is:

A Dachstein Sky Walk kilátóplatform közvetlenül a Dachstein Gletscherbahn hegyállomásánál található. A kilátó lenyűgöző körpanorámát kínál a környező hegyekre.


A "Dachstein Sky Walk" 2700 méterrel a tengerszint felett található a Hunerkogels egy 250 méter magas, függőleges sziklafalának peremén. A 360 fokos panorámának köszönhetően a tekintetünk Szlovéniától egészen Csehországig vándorolhat. Az "Alpok balkonja" jóval magasabb a Niagara-vízesésnél vagy a brazíliai Iguazu-vízesésnél található kilátók.

A Sky Walk-on egyszerre mintegy 150 bámészkodó fér el, és Schladmingból, illetve Ramsauból is kényelmesen megközelíthető a Dachstein felvonónak köszönhetően. A kilátó padlózatát üvegből készítették, aminek köszönhetően garantált a feledhetetlen élmény. Kötél, mászóvas és kockázat nélkül merülhet el mindenki az Alpok legszebb hegycsúcsainak egyedülálló látványában.

A felvonó 10 perc alatt teszi meg a 2.147 méteres távolságot, ezalatt 998 méteres magassági különbséget maga mögött hagyva. 56 mm vastag acélkötelek szállítják a két, 70 személy szállítására alkalmas függővasutat a völgyi állomástól a gleccser 2.700 méter magas csúcsára.

Árak 2019-ben: felvonó viteldíja 39 euró/felnőtt és 19,50 euró/gyerek. A Skywalk ingyenes.Tartomány:Steiermark
Település:Ramsau am Dachstein
Cím:8972 Ramsau am Dachstein
GPS: 47° 28′ 3.49″, 13° 37′ 34.1027″
Honlap: http://www.derdachstein.at

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward