» Ausztria

» Ausztria » Wien

Mozgásfejlesztő játszópark Bécsben


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Trambulinpálya, ABC útvesztő és óriási kötélpiramisok Bécs első mozgásfejlesztő parkjában.
Az akár kalandparknak is beillő ingyenes óriásjátszótér 2,5 hektáron terül el, a 23 állomáson összesen több mint 100 játék várja a mozgás szerelmeseit kortól függetlenül.

Rengeteg új, egyedi játékkal kedveskedik Bécs a sportolni vágyóknak: a közös mozgásra többek között egy tíz méter hosszú kötélhinta, különböző nehézségű mászókák - például kötélpiramisok - illetve szörf szimulátorok adnak lehetőséget. A trambulinpályán vagy a párhuzamos szlalompályán versenyezni is lehet, míg a mókás egyensúlyi játékokon vagy az ABC útvesztőben, ahol megadott útvonalakat kell követni a mászóka-rengetegben, saját magunkat kell legyőznünk. A sok mozgás után végül egy nyújtópavilonban lehet lelazítani a megfáradt izmokat.

Minden állomás más-más képesség erősítésére fektet hangsúlyt, a finommozgásoktól kezdve az egyensúlyérzéken át az összehangolt mozgásig rengeteg terület tudatos fejlesztésére nyílik lehetőség. A játszóterektől és kalandparkoktól eltérően a Motorikpark egyedi, a terület adottságaihoz igazított játékokkal biztosít mozgáslehetőséget minden korcsoport számára, különböző nehézségi szinteken.

Mindegy hogy valaki élsportoló vagy éppen mozgásra vágyó gyermek vagy felnőtt, a park mindenki számára rejteget kihívásokat.

Nyitva tartás:
november 1-február 28: 8.00-16.30
március 1-31.: 8.00-18.00
április 1-augusztus 31: 8.00-20.00
szeptember 1-október 31.: 8.00-19.00Tartomány:Wien
Település:Wien
Cím:1220 Wien, Süßenbrunner Straße 101
GPS: 48° 15′ 9.67212″, 16° 28′ 36.92568″
Honlap: http://www.motorikpark-wien.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward