» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Alsó-Ausztria


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az Alsó-Ausztriai Tartományi Múzeumban nemcsak természettudományi, művészeti és történeti gyűjteményeket tekinthetnek meg a látogatók, hanem multimédiás élménytermek, múzeumlabor, egy óriási akvárium és egy 3D -s mozi is várja őket.


Az osztrák sztárépítész által tervezett múzeumban természetrajzi, művészeti és földrajzi kiállítások várják az érdeklődőket. Az ambiciózus kezdeményezés modern multimédiás élménytermei új dimenziót nyitnak meg az osztrák múzeumok világában.

A víz témája, kék fonálként húzódik végig az egész múzeumon: az alpesi gleccserrégiótól a Dunáig, az időjárási fenoméntól az ökológiáig. Az izgalmas víz alatti világba hatalmas akváriumok kínálnak bepillantást.

A természetrajzi kiállítás - az Európa szívében található Alsó-Ausztria regionális adottságaiból kiindulva - elsősorban természettudományi témákkal foglalkozik.

A tartományi múzeum művészettörténi részlegén mesterművek találhatóak a középkortól egészen a jelen korig. A súlypontot a XIX. és a XX. század művészete jelenti, a biedermeiertől az aktuális irányzatokig mottóval.

A látogatók egy háromdimenziós moziban ismerkedhetnek meg a tartomány történelmével és élettereivel, valamint fedezhetik fel ezeket a témákat különböző nézőpontokból, például a "kommunikációs teremben", a "települések termében" vagy "gazdasági teremben".Tartomány:Niederösterreich
Település:St. Pölten
Cím:3100 St. Pölten, Kulturbezirk 5
GPS: 48° 12′ 2.95531″, 15° 37′ 52.10998″
Honlap: http://www.landesmuseum.net

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward