» Ausztria

» Ausztria » Tirol


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Kirándulás, kerékpározás, hegymászás, úszás a kristálytiszta tengerszem vizében, családi üdülés az Alpokban: minderre alkalmas az Ausztria Tirol tartományának észak-keleti részén fekvő, napsütötte Pillersee völgy.

A Piller-tó völgye Tirol északkeleti részén, a Steinplatte valamint a Loferi- és Leogangi-kőhegyek hatalmas kőformációi között csábít kikapcsolódásra. A völgy szívében fekvő, smaragdzöld Pillersee környéke és a körülötte lévő túrázásra is alkalmas hegyek egyaránt igényes üdülőhelyek.Változatos táj, mely ideális családosoknak, és ahol a modern, szabadidős létesítmények egy képeskönyvbe illő háttérrel csalogatnak. A Salzburggal és Bajorországgal határos völgy települései, Fieberbrunn, Hochfilzen, St. Jakob in Haus, St. Ulrich am Pillersee és Waidring izgalmas családi programokkal várják a látogatókat.

SZABADIDŐPARKOK

Familienland Pillerseetal (részletek)

Timoks Alm (részletek)

Triassic Park (részletek)

FELVONÓK

Bergbahn Pillersee (részletek)

Bergbahnen Fieberbrunn (részletek)

Bergbahnen Steinplatte (részletek)


FÜRDÉS

3 romantikus fürdőtó: Badesee Waidring, Pillersee, Lauchsee

2 strand, 2 uszoda. Aubad Fieberbrunn uszoda és szabadtéri strand (Fieberbrunn - Schulweg 1)

TÚRA ÉS KERÉKPÁR:

800 km-nél is hosszabb kerékpár és túrakerékpár utak

400 km-nél is hosszabb túra utak a Kitzbüheli Alpokban minden korosztály részére, így gyermekektől a felnőttekig, a sétálástól kezdve egészen a tengerszint feletti 2500 méter magas csúcsok megostromlásáig.

Kirándulás a "Schreienden Brunnen" vízeséshez Fieberbrunnban (Fieberbrunn - Hörndlingergraben).

Erdei kötélpálya:Klettergarten Großlehen (Fieberbrunn - Lehen 21)

Biathlon-WM ösvény. Start: Hochfilzen. 15 km hosszú, 16 állomásból álló túraút a biathlon világbajnokságra kialakított pálya nyomvonalán. Aki a a pályán található rejtvényeket megoldja, egy saját Vb-érmet is hazavihet.

Hochfilzen köszönhetően a kialakított sípályáknak, jelentős turisztikai központ. Három alkalommal, 1978-ban, 1998-ban és 2005-ben, adott otthont biatlon világbajnokságnak, illetve az évente megrendezésre kerülő biatlon világkupa sorozatnak is az egyik helyszíne.

Fotó: © Tirol Werbung, Fotograf: Hans Herbig

Tartomány:Tirol
Település:Fieberbrunn
Cím:6391 Fieberbrunn
GPS: 47° 28′ 33.70238″, 12° 32′ 39.8854″
Honlap: http://www.pillerseetal.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó