» Ausztria

» Ausztria » Tirol » Kitzbüheli Alpok

Buchensteinwand - rekorder hegycsúcs kereszttel


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Bergbahn Pillersee négyüléses libegő a Buchensteinwandra, 1.558 m magasra szállítja a kirándulókat, ahol gyönyörű hegyi panoráma várja őket.


A hegytetőn hegyi tavat és alpesi virágokat bemutató tanösvényt találunk. A hegyi tónál játszótér.

A világ legnagyobb bejárható hegycsúcs keresztjét állították fel a Buchsteinwand csúcson. A 1.456 méteren magasodik világon a legnagyobb, kilátóként is funkcionáló nemrég felállított hegycsúcskereszt.

A 29 méter magas keresztben egy lift viszi fel látogatókat kilátó és kiállítási termekhez 19 és 22 méter magasba. A kilátóplatformról fantasztikus panoráma tárul elénk a környező hegyekre.

A Kitzbüheli-Alpokban, a Pillerseetalban található Buchensteinwand a sítúrázók kedvelt célpontja. A völgyállomásról három jelzett útvonal vezet a hegycsúcson található Jakobskreuzhoz, amely már messziről látható. 2022/2023 telétől a Buchensteinwand Pillersee Felvonótársaság telepíti a tiroli sítúraútvonalak tájékoztatórendszerét, hogy a sítúrázókat a lehető legjobb információkkal lássa el. A szabványosított táblákon feltüntetik az útvonalat, a túrázók előtt álló szintkülönbséget és a célállomásig hátralévő távolságot.Tartomány:Tirol
Település:St. Ulrich an Pillersee
Cím:6393 St. Ulrich an Pillersee, Buchenstein 13
GPS: 47° 30′ 2.71368″, 12° 34′ 17.78232″
Honlap: http://www.bergbahn.pillersee.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward