Ausztria
» Ausztria

» Ausztria » Salzburg » Salzburg

Salzburgi Ünnepi Játékok

2020. július 18.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Salzburgi Ünnepi Játékok (Salzburger Festspiele)


Ouverture spirituelle, opera- és színielőadások, zenekari hangversenyek, kamarahangversenyek, Mozart-matinék, szólókoncertek és sok más. (A varázsfuvola, Salome, A pikk dáma, Olasz nő Algírban, Poppea megkoronázása, Basszaridák, A per, A gyöngyhalász; Bécsi Filharmonikusok, Camerata Salzburg, neves külföldi zenekarok)

Bécsi Filharmonikusok, Camerata Salzburg, nagy zenekarok és szólisták a világ különböző országaiból.

Az Ünnepi Játékok megnyitása alkalmából ingyen látogatható rendezvények (Fest zur Festspieleröffnung) 80 rendezvény, 30 helyszínen. Hangversenyek, felolvasások, színdarabok és sok más. Az Ünnepi Játékok előadásainak termeiben és Salzburg belvárosának egész területén. A belépés ingyenes! 

A Siemens közvetítései az Ünnepi Játékok előadásairól (Siemens Fest>Spiel>Nächte). Az Ünnepi Játékok előadásait hatalmas képernyőre kivetítve élvezheti a közönség a Kapitel téren. Minden este.

Hogyan alapították az Ünnepi Játékokat? Hogy következett be az, hogy éppen ez a fesztivál váljon a világ legismertebb opera, zene és dráma fesztiváljává? Ezekre és még sok más hasonló kérdésre ad választ a „Nagy Világszínház - A Salzburgi Ünnepi Játékok Centenáriumi Állami kiállítása", amit a Salzburgi Múzeumban járhatnak be 2020. április 25. és október 31. között.

Tartomány:Salzburg
Település:Salzburg
GPS: 47° 48′ 34.164″, 13° 3′ 18.036″
Időpont:2020. július 18.
Honlap: https://www.salzburgerfestspiele.at/

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward