» Franciaország

» Franciaország » Nouvelle-Aquitaine


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Néhány év alatt a Bordeaux Fête le Vin nevezetű borünnep Európa legnagyobb borturisztikai eseményévé vált. A folyó jobb oldali rakpartján, a bor és a gasztronómia szerelmesei felfedezhetik a Bordeaux-i és Aquitaine-i borok ízvilágát. Mindezt gyönyörű, az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított környezetben.


A Garonne partjánál 2 km hosszan húzódik a borkóstoló falu, ahol bortermelőkkel és ízes nedüikkel találkozhat a több százezres nagyságú érdeklődő: Bordeaux, Bordeaux Supérieur Rouge, Rosés de Bordeaux, Bordeaux Blanc, Entre- Deux-Mers, Crémant de Bordeaux, Côtes de Bordeaux, Sweet Bordeaux, Médoc et Graves, Saint- Emilion – Pomerol - Fronsac.

Esténként kiváló programok várják az érdeklődőket: tűzijáték, fény- és hangjáték, koncertek. Idén több gasztronómiai program is várja a vendégeket a Garonne partján. Lesz egy külön pavilon, ahol a helyi különlegességeket lehet megkóstolni, úgy mint az Arcachon-öböl kagylóját, a Baszk vidék sonkáját és Landes libamáját. Számos szórakoztató verseny és program van kilátásba.Tartomány:Nouvelle-Aquitaine
Település:Bordeaux
GPS: 44° 50′ 16.0404″, -0° 34′ 45.048″
Időpont:2023. június 22.
Honlap: http://www.bordeaux-wine-festival.com/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward