» Németország

» Németország »


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

5 gyógyfürdőben és termálfürdőben biztosítja a fenntartható pihenést a bajor golf- és gyógyfürdő-régióban.


A Bajor Golf- és Fürdővidéken mindig is a gyógyvíz játszotta a legfontosabb szerepet, amely még mínusz tíz fokban is garantálja a legjobb fürdőzési időt. 5 gyógyfürdőben és termálfürdőben áll a tartós kikapcsolódásért a Dunától délre fekvő Alsó-Bajorország szívében. A gyógyvíz tudományosan bizonyítottan segít reuma, emésztési, anyagcsere- és gerincproblémák, valamint stressz, álmatlanság és fáradtság esetén. Még a tavaszi fáradtságtól szenvedőknek is jót tesz a termálfürdőben tett kirándulás.

Természetes meleg: termálvíz a helyi forrásból.

A Bajor Golf- és Fürdővidék Regensburg, Landshut és Passau között fekvő üdülő- és egészségügyi régió. Természetes helyzeti előnyt élvez, mivel valamennyi gyógyfürdőjét egész évben a helyi forrás táplálja. A természetes termálvíz akár 2000 méter mélyen lévő forrásokból bugyog fel. A Bad Füssing, Bad Griesbach, Bad Birnbach, Bad Gögging és Bad Abbach "Egészséges Ötös"-öt így a víztározóból feltörő termálvíz köti össze az Alpok peremétől a Duna-völgyig.

Termálvíz, természetes mocsár és kénes források

A víz gyógyító és jótékony hatásán kívül az öt termálfürdőnek van valami közös vonása is: a termálvíz legendás hatása miatt Bad Füssing Európa legnépszerűbb gyógyfürdőhelye, ahol évente mintegy hárommillió vendégéjszakát töltenek el. De nemcsak a fürdővendégek érzik itt otthon magukat, hanem a kényeztetési és kikapcsolódási lehetőségek széles skálája is, a történelmi négyoldalú udvarban kialakított szaunaközponttól kezdve a Biovital® edzőpályáig.

Bad Birnbach a Rottal Terme gyógyfürdővel egy vidéki bájjal és a legmodernebb egészségügyi szakértelemmel rendelkező fürdőváros. Gőzök, illatok, termálvíz és gyógyiszapok azok az elemek, amelyekkel a vendégek találkoznak.

A Traianus császár által Bad Göggingben építtetett állami fürdő ma is megtekinthető a Szent András-templom alatti maradványokban. A kénes vízzel, a termálvízzel és a régióból származó tőzeggel három természetes gyógymódot alkalmaznak Németország egyik legrégebbi gyógyhelyén.

Bad Abbach is a fürdőzés és az egészségmegőrzés ideális kombinációját kínálja, nem messze az UNESCO világörökség részét képező Regensburgtól.

Balzsam testnek, elmének és léleknek

A termálvíz ásványi összetételének különleges hatása van a stressz és a kimerültség ellen is.

A vidéki hangulat fokozza a kikapcsolódást: a folyók, rétek, mezők, értékes természeti menedékhelyek és kisvárosok és falvak között fekvő Bajor Golf- és Fürdővidék tökéletes hely a mindennapi életből való kiszakadásra. A friss levegőn végzett tevékenységek, mint például a hosszú séták a parkokban és a téli vidéken tett gyalogtúrák, felélénkítik a testet és beindítják a boldogsághormonok áramlását.Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward