» Magyarország

» Magyarország » Pest » Dunakanyar


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Strandolás Verőcén.


Szabadstrand a Duna-parton

Verőcén 2030-ig az összes szabad vízi strand megújul.

A 2019-ben megújult strand családbarát, megtalálható benne minden, ami ahhoz kell, hogy a család különböző generációi jól és biztonságban érezhessék magukat: egyebek mellett pelenkázó, árnyékolók, strandröplabdapálya és szabadtéri kondipark. Megújultak a zöldfelületek, szabadtéri színpadot alakítottak ki, lecserélték a burkolatokat, új közvilágítást, kerékpártárolót kapott a létesítmény, és kiépült egy térfigyelő rendszer is. 

A strandfejlesztés második ütemében Verőce szabad vízi strandjának fejlesztése nagyobb részt már megvalósult. A következő fejlesztési ütemben a felújított strand turisztikai vonzerejének fenntartható fejlesztése és európai szinten is versenyképessé tétele a fő cél.

A beruházás keretében megvalósuló szolgáltatások egy része a családok pihenését könnyíti meg a Baba-mama szoba létesítésesével, ahol zavartalan lehetőség nyílik a család legkisebbjeinek szoptatására, altatására, a baba és a mama tisztálkodására.

A strand kényelmi szolgáltatásai is bővülnek mobil-és elektromos kerékpár töltő pontokkal, valamint a wifi lefedettség növelésével.

A természet közeli pihenést segítendő 100 nm-el növekszik a zöldterület, mely alatt ergonomikus napozóágyak kerülnek kihelyezésre.

A strandolók tájékoztatását segítendő telepítésre kerül egy kombinált információs tábla és hangosító rendszer, valamint a biztonságos pihenést segítendő értékmegőrző szekrények kerülnek telepítésre a családi mosdók előterében és a kamerarendszer is bővítésre kerül.
 
A szolgáltatások bővítése mellett a vízpart szilárd burkolatú megközelítése és a csapadékvíz-elvezetés javítása valósul meg.  

Tartomány:Pest
Cím:Verőce
GPS: 47° 49′ 22.99728″, 19° 2′ 2.27436″

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward