» Magyarország

» Magyarország » Hajdú-Bihar » Debrecen

Karácsonyi vásár Debrecenben

2023. november 25.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

2023. november 25-én nyit az Adventi Vásár Debrecenben


Több mint 120 programmal várja az érdeklődőket november 25. és december 23. között a Debreceni Advent.

Idén is több mint 200 ezer izzó fogja megvilágítani a belvárost és a környező utcákat. 75 ünnepi hangulatú stand várja az érdeklődőket és 23 gasztronómiai résztvevője lesz a vásárnak. Idén is felépül a jégpálya 750 négyzetméteres jégfelülettel. Tanítási napokon, november 25-től január 6-ig 8 és 14 óra között ingyenesen vehető majd igénybe a jégpálya, míg az ezen túli időszakban térítés ellenében lehet használni.  

Az adventi időszakban a több mint 120 program lesz, ezek között szerepelnek táncegyüttesek fellépései, jelmezes bemutatók és koncertek. Kiemelt szerepet kap a vásárban az Adventi Kuckó, amelynek programjait a Debreceni Művelődési Központ és Ifjúsági Ház (DEMKI) biztosítja idén is, minden nap 15 és 20 óra között várják a fotópontként is működő házikóba az érdeklődőket. Itt egy adományládát is elhelyeznek, amelybe a Debreceni Karitatív Testület (DKT) számára lehet elhelyezni a rászorulókat támogató felajánlásokat.

A Mikulás december 2-án és 3-án a Kuckóban várja a gyerekeket, majd december 5-én fotózkodhatnak is vele a gyerekek.

Idén 3. alkalommal rendezik meg a "rondapulcsis" futást, amely alkalmával szintén várják majd az adományokat a DKT részére.

A Meseváros újabb építményekkel bővül, idén mézeskalácsházzal, téli templommal és diótörőkkel gazdagodik ez a gyermekprogram, valamint a kisvasút mellett megjelenik a Nagyerdei Kultúrpark jóvoltából a barokk körhinta is a belvárosi forgatagban.

 Tartomány:Hajdú-Bihar
Település:Debrecen
GPS: 47° 31′ 53.0364″, 21° 37′ 33.52152″
Időpont:2023. november 25.

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward