Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben

Kocsonyafesztivál

#Esemény    

A Kocsonyafesztivál az ország egyik legismertebb, egyben a téli szezon legnagyobb szabadtéri fesztiválja.

navigate_next

Kutatók Éjszakája

#Esemény    

Az eddig megszokott szeptember végi időponttól eltérően idén november 27-28-án rendezik a Kutatók Éjszakája nevű rendezvénysorozatot.

navigate_next

Mohácsi busójárás

#Esemény    

2021-ben a koronavírus-járvány miatta a busójárás elmarad!

navigate_next

Művészetek Völgye

#Balaton     #Esemény    

2020 nyarán a koronavírus-járvány miatt elmarad a jubileumi 30. fesztivál, helyette 30. alkalommal 2021. július 23. és augusztus 1. között rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját. Kárpótlásul ősszel a Völgyhétvégék programsorozat várja a vendégeket.

navigate_next

Őrségi Tökfesztivál

#Esemény     #Őrség    

Idén szeptember 10-12 között rendezik meg az Őrségi Tökfesztivált. Az Őrségi Tökfesztivál a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro - turisztikai rendezvénye, amelynek középpontjában az olajtök, a tökmagolajütés, tökös ételek és programok állnak.

navigate_next

Pannonhalmi Levendula Napok

#Esemény    

Pannonhalmán levendula virágzásának idején megismerhetjük a levendula ezeréves bencés termesztési, gyógyászati hagyományait, korabeli és legmodernebb felhasználási módjait, élvezhetjük a meglepő ízeket, édes illatokat, és gyönyörködjünk a lilába borult tájban.

navigate_next

Vörösmarty téri karácsonyi vásár

#Budapest     #Esemény    

Idén újra lesz Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren.

navigate_next

Zsolnay Fényfesztivál

#Esemény     #Pécs    

A pécsi fényfesztivál hazánkban sehol máshol nem tapasztalható látványt kínál; a világ legjobb fényfestői varázsolják el Pécset. A programok keretében fényfestést kapnak az épületek és fényszőnyeget az utcák. Az ingyenes, négynapos fesztiválon emellett koncertek, újcirkuszi és utcaszínházi előadások várják a közönséget.

navigate_next

Régióválasztó

arrow_upward