» Magyarország

» Magyarország » Pest » Dunakanyar


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Szabadstrandok a Dunakanyarban.


Kisoroszi Szigetcsúcs. Szabadstrand Kisoroszinál, a Szentendrei-sziget északi végénél. A Szigetcsúcson lévő, bő 20 hektáros nyárfás-füzes, galériaerdős terület, ahol alacsonyabb vízállás esetén terjedelmes kavicspadok nyílnak meg. A közeli Rácz-kert büfében megváltott jegy után gyakorlatilag vadkempinges körülmények között lehet sátrazni, akár tíz méterre a vízparttól.

Nagymarosi szabadstrand.

Kismarosi szabadstrand.

Dunabogdányi szabadstrand. A Szentendrei-Dunaág csendes strandja az egyik legnépszerűbb fürdőhely a környéken. A homokos partszakaszon a víz lassan mélyül, így kisgyerekek számára is biztonságos. Ha tehetik, érkezzenek kerékpárral vagy busszal, a parkolás nehézkes. 

Gödi szabadstrand.

Horányi szabadstrand - Szigetmonostor. A Dunakanyar egyik legszebb fekvésű partszakasza, távol a városok zajától, ahol a mosdók, öltözők, büfék által nyújtott kényelemről sem kell lemondani. A 150 méter hosszú partszakaszon röplabdázni, focizni és tollasozni is lehet, árnyékos hely viszont kevés akad, érdemes napernyővel készülni!

Postás strand Szentendrén.

Verőcei szabadstrand. A 2019-ben megújult strand családbarát, megtalálható benne minden, ami ahhoz kell, hogy a család különböző generációi jól és biztonságban érezhessék magukat: egyebek mellett pelenkázó, árnyékolók, strandröplabdapálya és szabadtéri kondipark. Megújultak a zöldfelületek, szabadtéri színpadot alakítottak ki, lecserélték a burkolatokat, új közvilágítást, kerékpártárolót kapott a létesítmény, és kiépült egy térfigyelő rendszer is. 

Zebegényi szabadstrand.

Dunakeszi szabadstrand.

Pilismaróti szabadstrand.Tartomány:Pest
Cím:Kisoroszi
GPS: 47° 48′ 33.11712″, 19° 0′ 49.9608″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward