» Svájc

» Svájc » Sankt Gallen


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:Flumserberg szabadidőközpont a Svájci-Alpokban, Sankt Gallen kantonban. Ez az üdülőközpont több falut foglal magába, melyek 1160 és 1344 méter magasságban fekszenek a tengerszint felett. A szabadidőközpont egy hegyvidéki teraszon fekszik, a Walenseere kilátással, Flums község felett, Sarganserland régióban. A Flumserberg üdülőközpont nagyobbik része Flumshoz tartozik, míg egy kis része Quartenhez tartozik.

A három legnagyobb falu, amely a szabadidőközpont területén fekszik a következő: Tannenbodenalp (1,344 m), Flumserberg (1,275 m) és Tannenheim (1,160 m).

Díjnyertes felvonókabin

Két vorarlbergi (Feldkirch) művész szabad kezet kapott a svájci Flumserberg síterepétől, és lényegében saját ízlésük szerint tervezhették meg az új sílift kabinját.

A kabinokat kívülről speciális fóliával takarták be. A fekete és a tükröződő fóliák keveréke érdekes optikai látvány nyújt a kívülállóknak. Attól függően, hogy milyen szögben látjuk a tükrös részeket, mindig változik a kép, amelyet a kabin visszatükröz. A tükrös részek átengedik a fényt, így benn nem marad túl sötét a kabin.

BobpályaTartomány:Sankt Gallen
Cím:Flums
GPS: 47° 5′ 38.2794″, 9° 20′ 36.9204″
Honlap: https://www.flumserberg.ch/Sommer/Home

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward