» Ausztria

» Ausztria » Tirol » Ötztal


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az Ötztal bejáratánál egy új dimenziókat teremtő kaland-játszótér nyílt 66.000 m2-en. Az Area 47 a szabadban és tető alatt egyesíti mindazt, amit Tirol és az "adventure" nyújthat.


Rafting, canyoning, mászókert, flying fox, mega swing, falmászás, bouldern, slack linen, caving, tutajozás, csúszdapark, ugrótorony és vízisánc, valamint nagystílű rendezvények és finom ételek.

A különböző kalandtípusok külön területeken találhatók meg: Event Area, Outdoor Area, Water Area, Food Area, Incentive Area. Az Area 47-ben többek között van egy 8000 látogató befogadására alkalmas terem, az Area Dome, amelynek az alapterülete 3600 m2, a magassága pedig 19 m (ahol még a motoros freestyler-ek is be tudják mutatni kunsztjaikat a levegőben).

Legalább ennyire látványos a 6 egymásba kapcsolódó csúszda és a széles csúszdarámpa kickerrekkel, amelyek direkt a tóba torkollanak, és amin a BMX-esek, snowboardosok, vagy a szabadsíelők tudnak lefelé siklani.

Egy magas közúti híd ível át az Ötztal fölött az AREA 47-nél. Ennek a pillérei adják a mászófalat, az ugrótornyot a mega swinghez és a flying foxhoz valamint a kötélmászáshoz.

És maga a víz: az Ötztal volt valaha a rafting őshazája! A tutajozás manapság már egy mindennapos buli a vad adrenalinjunkieknek, amelyet a szurdokokban, vagy az Inn folyón, kényelmes party-tutajokon napernyők alatt, zenét hallgatva lehet élvezni.

Árak

  • Belépő a Water Area-ba ingyenes
  • Különböző árai vannak az outdoor-tevékenységeknek - a raftingtól a hegyi és barlangtúrákon át a tutajozásig.


Tartomány:Tirol
Település:Oetz
Cím:6430 Oetztal-Bahnhof, Oetztaler Achstraße 1
GPS: 47° 13′ 43.68″, 10° 50′ 39.84″
Honlap: http://www.area47.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward