» Ausztria

» Ausztria » Wien


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A TierQuarTier (Állatkvártély)mintegy 150 kutyának, 300 macskának és többszáz kisállatnak ad otthont.


Bécs új állatvédelmi kompetenciaközpontja, a TierQuarTier mintegy 150 kutyának, 300 macskának és többszáz kisállatnak ad otthont.

A gazdátlan állatok számára azonban nemcsak az ellátás, de az emberekhez fűződő kapcsolat is fontos. Így a menhely lakóihoz "látogatókat” is várnak: akik nem tudnak vagy nem akarnak otthon állatot tartani, pártfogásukba vehetnek egy-egy kis lakót, gondoskodhatnak róluk, illetve a menhely területén elvihetik őket sétálni vagy játszhatnak velük, etethetik őket. Ez egyrészt mindkét fél számára kikapcsolódást jelent, másrészt javítja az állatok esélyeit, hogy később új gazdára találjanak.

A TierQuarTier Európa egyik legmodernebb állatvédelmi kompetenciaközpontja, a tervezésében a nemzetközileg elismert angol cég, az AGORA is közreműködött. A 9.700 négyzetméteres területen a kennelek, a kutyaiskola és játszótér mellett egy továbbképzésekre és konferenciákra fenntartott különterem is helyet kapott.

A kompetenciaközpont a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet, a szomszédos szeméttelepen előállított árammal biztosítják például a létesítmény energiaellátását.Tartomány:Wien
Település:Wien
Cím:1220 Bécs, Süßenbrunnen Straße 101.
Honlap: http://www.tierquartier.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward