» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Értékeld Te is:

A "szellemek élményparkjában" gondozott, "szellemjárta" túrautakon járjuk be a Gernkogel vidékét, közben kilátótornyokat, mászóka-hegyeket, hatalmas csúszdákat, krampuszbarlangokat, hatalmas hintákat és más érdekességeket ejtünk útba.


A szép fekvésű St.Johann in Salzburg csak hatvan kilométerre van Salzburg tartomány fővárosától, Salzburgtól. A kisváros kellemes bevásárlóutcával, butikokkal, kávéházakkal, kertvendéglőkkel fogad. A St.Johann-hoz tartozó Alpendorf nagy attrakciója a Gernkogel hegyi Geisterberg élménypark.

Az Alpendorf üdülőparadicsom kb. 3 km-re fekszik St. Johann középpontjától. Az Alpendorf felvonóval a Gernkogelre utazhatunk fel (1.767 m), itt találjuk a Geisterberg/Szellemek hegye "gyerekparadicsomot". A hegyállomásától a Geisterzug szellemvonat visz tovább, ami voltaképpen egy traktor húzta helyes kis szerelvény, és a szellemek falvába visz. Babakocsit is szállít, és az utak nagy részét babakocsit tolva is be lehet járni.

A szemet gyönyörködtető vidéken kialakított élménypark "rémületes" szellemei a kisebbek, remek csúszdái és hintái a nagyobb gyerekek fantáziáját izgatják. A felnőttek a különleges élményt nyújtó természeti környezetet értékelik. Kirándulhatunk a víz, a levegő, a föld és a tűz szellemével, utunk során játszóterekkel, szellemfaluval, szellemtóval, szellemkastéllyal is találkozunk.Tartomány:Salzburg
Település:St. Johann
Cím:5600 St. Johann im Pongau, Alpendorf 2
GPS: 47° 19′ 17.14876″, 13° 11′ 41.87875″
Honlap: https://www.snow-space.com/de/sommer/abenteuerberg/geisterberg-alpendorf

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward