» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Hochkönig nyáron igazi eldorádó a túrázás és a hegymászás, hegyi bringázás szerelmesei számára. Idilli alpesi legelői, üde zöld rétjei, magasba nyúló sziklás csúcsai mesébe illően szépek.


Hochkönig

A Hochkönig régió és három települése Salzburg tartomány szívében fekszik. Salzburgtól csupán egy órányi autóút a Hochkönig régió (70 km).

A Hochkönig (2943 m) lélegzetelállító látványa fogadja az ideérkezőket. Ideális hely a túrázást és a hegymászást kedvelőknek. Az összesen 340 km hosszú, különböző nehézségi fokozatú gyalogtúra-út révén bebarangolható a hegytömb körüli egész fantasztikus vidék. Igazi üdülőparadicsom, ami fenséges hegyekkel és paraszti hagyományokkal várja az ideérkezőket. A túrautak hangulatos, tradicionális kunyhók, zubogó vízesések és zöldellő alpesi rétek mellett vezetnek el, ahol lovak, tehenek és birkák legelésznek.

A legizgalmasabb távtúra útvonal kétségtelenül a 74 kilométeres Königsweg, azaz Királyok útja. Tudni kell, hogy a Hochkönig neve nagyjából a magasban trónoló királyi fenséget jelent, innen hát a név. Aki bejárja, alaposan megismerheti a régió három települése, Maria AlmDienten és  Mühlbach vidékét.

Hochkönig Card. A kártya a partner szálláshelyeken ingyenesen átvehető. A kártyával számtalan kedvezmény vehető igénybe.Tartomány:Salzburg
Település:Mühlbach am Hochkönig
Cím:5505 Mühlbach am Hochkönig
GPS: 47° 22′ 37.27844″, 13° 7′ 31.44194″
Honlap: http://www.hochkoenig.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward