» Ausztria

» Ausztria » Wien


Értékeld Te is:

A Therme Wien-ben különösen a gyerekek tombolhatják ki magukat kedvük szerint: négy különböző csúszda, egy vadvízi csatorna, három ugrótorony, egy vízi játszópark, bábszínház és egy karaoke-színpad nyújt lehetőséget erre.


A Therme Wien-ben 26 medence, 3000 négyzetméteres szauna- és 6000 négyzetméteres fitnesz-wellness központ várja a látogatókat.

A 75 ezer négyzetméter összterületű létesítményt a régi oberlaai termálfürdő helyén építették fel. A fürdőkomplexum öt különböző része egy elképzelt patak mentén heverő köveket szimbolizál. Külön szigetet kapott a nyugalom, a szépség, az élmények, a szaunázás és a fitnesz, így minden látogató megtalálja a számára megfelelő területet.

Európa legnagyobb és legmodernebb városi termálfürdőjében 26, többek között sós vizes, sziklabarlangos és masszázsmedence közül választhatnak a fürdőzők, de van finn szauna, gőzfürdő, háromféle csúszda, ugrótorony, gyermekfoglalkozás, mozi és könyvtár is. A víz hőfoka - a medencétől függően - 27 és 36 fok között változik, és minden vendégnek saját nyugágya van.

TIPP

Ha időnk engedi, mindenképpen érdemes kirándulást tenni a mesés Kurpark Oberlaaban, mely az 1974-es Bécsi Nemzetközi Kertkiállítás alkalmából készült. A parkban kellemes napozó területektől (napozószékekkel) a gyerekeknek örömet adó állatsimogatón át egészen a sportok kedvelőinek épített görkorcsolyapályáig minden megtalálható. Közkedvelt a parkban található témakert. Egészen egyedülálló atmoszférát teremt, többek között, a viráglabirintus, a filmváros és a szerelemkert.Tartomány:Wien
Település:Wien
Cím:1100 Wien, Kurbadstraße 14
GPS: 48° 8′ 33.00659″, 16° 24′ 7.57919″
Honlap: http://www.thermewien.at

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward