» Ausztria

» Ausztria » Tirol » Kitzbüheli Alpok


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A St. Johann in Tirol közelében található Triassic Parkban egy korallra emlékeztető kilátóhely és egy dinós interaktív élmény-kiállítás, 1900 m magasban várja a vendégeket.


A gyerekek a parkban kipróbálhatják, milyen a régészek munkája, "ásatáson" vehetnek részt.

A parkba a Steinplatte felvonóval juthatunk fel. Csak a felvonó díját kell kifizetni!

A dinó-élményvilág részei

Triassic-Center. A kiállításon a látogatók az őstenger élővilágával és a dinókkal ismerkedhetnek meg. Az interaktív állomások és a multimédiás technikák segítségével játékos formában dolgozzák fel ezt az izgalmas témát.

Triassic-Beach. A parkban létrehoztak egy minitengert is, homokos stranddal. Itt pancsolhatnak és játszhatnak a gyerekek. Elrejtett kincseket is kereshetnek a homokban.

Triassic-Trail. 4 Km hosszú körút, babakocsival is járható. Széles, kényelmes, murvás úton érünk fel a víztározóhoz, melynek vizéből időnként felemelkedik egy széles állkapcsú, krokodilszerű ősállat. A tó partján egy hatalmas repülő dinó áll őrt.

Kalandjátszótér.

Kilátó

A Triassic Parkban egy korallra emlékeztető kilátóhely várja a vendégeket. Három különböző kialakítású padló gondoskodik az izgalmakról: a látogatók a tömör és nem átlátszó korallágakról szép lassan merészkedhetnek tovább a teljesen átlátszó padlórészre, amely Európa legnagyobb bejárható üvegfelületei közé tartozik és még a magassághoz szokott látogatókat is komoly kihívás elé állítja.Tartomány:Tirol
Település:Waidring
Cím:6384 Waidring
GPS: 47° 34′ 44.3748″, 12° 34′ 16.068″
Honlap: http://www.triassicpark.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward