» Horvátország

» Horvátország » Split-Dalmácia » Szigetek


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Plaza za pse vagy Pasja plaza feliratot keresd!


 

ZADARI KUTYASTRAND (ZADAR)

Zadar egy rendkívül népszerű tengerparti úti cél Dalmácia kissé északabbra fekvő részén. Nemcsak rengeteg külföldi turistát vonz minden évben, hanem rengeteg helyit is, akiknek ott van ingatlanjuk. Az emberekkel együtt jönnek a kutyáik is, és a zadari kutyastrand fantasztikus helyszín, ahol kedvenced is hűsölhet és élvezheti az Adriai-tenger látványát.

CVITAČKA STRAND (MAKARSKA)

Az igazán lenyűgöző Makarska Riviéra természetes csábító mindenki számára. Az impozáns Biokovo hegység által védett Közép-Dalmáciának ezt a részét kötelező meglátogatni. Szerencsére a kutyád is gond nélkül beugorhat egy hűsítő fürdőzésre ezen a strandon.

ŠIMUNI STRAND (PAG)

A meglehetősen furcsa Pag szigetét uraló bizarr, holdszerű tájat érdemes megnézni. Mintha egyenesen egy sci-fi filmből vették volna ki, az észak-dalmáciai szigetcsoporthoz tartozó sziget tele van strandokkal. A Pagon több strandon is várják négylábú barátodat.

MAJEROVICA STRAND (HVAR)

Horvátország prémium szigete, Horvátország legnaposabb szigete, Horvátország buli-szigete... a lista még hosszan folytatható, ha arról van szó, hogy Hvar milyen neveket kapott az évek során. Függetlenül attól, hogy mit vársz ettől a közép-dalmáciai szigettől, senki sem tagadhatja, hogy abszolút gyönyörű. Ha szeretnéd, hogy kutyád is élvezze az Adria hullámainak lágy csobogását, érdemes ellátogatni a Majerovica strandra. 

SUPETAR KUTYÁS STRAND - BRAC

Egy másik közép-dalmáciai sziget a gyönyörű Brac. A Split és a többi közép-dalmáciai szárazfölddel szemben található sziget több kutyás stranddal is rendelkezik. A legnépszerűbbet Bolban találjuk - itt található a híres horvátországi Aranyszarv (Zlatni rat) strand. A többi Supetarban és Splitskában található.

Mint említettük, ezek csak néhány főbb kutyabarát strandok közül, amelyek Dalmácia különböző területein és szigetein találhatók. Érdemes megjegyezni, hogy a Dubrovnik melletti Slano valamennyi strandja kutyabarát, akárcsak a városban található népszerű Dance strand. A Marina Frapa üdülőhely (Rogoznica) strandjának egy részén szintén mindig engedélyezett a kutyák tartózkodása.Tartomány:Split-Dalmácia
GPS: 43° 30′ 1.22652″, 16° 48′ 56.22948″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward