Horvátország
» Horvátország

» Horvátország » Isztria » Isztria


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A tengerparti városkát az egyik legromantikusabb isztriai településnek tartják. Szépség, hagyományok, kultúrtörténeti örökség, megóvott tenger és természet, elbűvölő kisvárosi hangulat, érdekfeszítő nyári rendezvények, a mediterrán borászati-gasztronómiai kínálat színe-java várja Novigradban a nyaralókat.


Mindazoknak, akik nyaralásukat a rekleálódásnak és saját maguknak kívánják szentelni, Novigrad a szerencsés választás. Ez az isztriai félsziget északnyugati részén megtelepedett egykori kis halászfalu 1970-től számítva lassan de biztosan küzdötte fel magát a kiemelt horvát idegenforgalmi desztinációk közé. Más városokkal ellentétben, melyek a szórakozásra, a pompára és az éjszakai életre helyezik a hangsúlyt, Novigrad aktív pihenést kínál látogatóinak. A városban és annak környékén több csúcsminőségű sportpálya is van, melyek mindegyike kielégíti a legváltozatosabb igényeket is.

A város legattraktívabb pontjain lévő korszerű teniszpályák, természetes és műfüves focipályák, strandröplabdapályák, többfunkciós sportpályák, nemrégiben épült korszerű sportcsarnok, a vízi sportok gazdag választéka, hívogató és izgalmas gyalogos- és kerékpárutak... és még rengeteg minden teszi ezt a kínálatot igazán változatossá mindazoknak, akik nyaralásukkor a fizikai aktivitásra vágyva szeretnék összekötni a kellemest a hasznossal.

Mindazoknak, akik kedvelik az új kihívásokat, Novigrad agyaggalamb lövészetet is kínál, míg a környező, valóban inspiráló vidékeket a szabad természetben történő lovaglás szerelmeseinek ajánljuk. Az adrenalin-függők a kalandparkok egyikében pörgethetik fel magukat, ahol paintball, go-kartozás vagy quadozás várja őket, míg a legmerészebbek akár a siklóernyőzést, a szabad mászást és az egyéb effajta izgalmas sportágakat is kipróbálhatják. 

Novigrad 25 km-nyire van a szlovén határtól és 15 kilométerre van tőle Poreč, Umag és Buje.

Tartomány:Isztria
Cím:Novigrad
GPS: 45° 18′ 56.36556″, 13° 33′ 43.00956″

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó

arrow_upward