Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben

A baszk óceánpart

#Baszkföld     #Tengerpart    

Baszkföld franciaországi része az Atlanti-óceán partján található. Homokos partjai és hangulatos strandjait mindenki kedvelni fogja.

navigate_next

Arcachon

#Tengerpart    

Arcachon az Atlanti óceán egyik legnépszerűbb fürdőhelye, a különleges klímáját légzőszervi megbetegedésben szenvedőknek ajánlják. 55 km-re Bordeaux-tól található.

navigate_next

Cote d'Opale

#Szirt és fok     #Tengerpart    

A Cote d'Opale (opálpart) egy 120 kilométer hosszú homokos partszakasz a La Manche-csatorna mentén. Tiszta időben Anglia is látható.

navigate_next

D-Day emlékhelyek Normandiában

#Múzeum     #Normandia     #Tengerpart    

Normandiában 1944. június 6-án reggel fél hétkor kezdődött meg a partraszállás az Omaha, a Utah, a Gold, a Juno és a Sword elnevezésű partszakaszokon. A La Manche-csatorna Caentől északra és északnyugatra lévő 80 kilométeres partszakaszán a mai napig láthatóak a harcok nyomai, egy kikötő és német bunkerek maradványai.

navigate_next

Dune du Pyla - Európa legnagyobb homokozója

#Legjobb & legszebb     #Tengerpart    

Dune du Pyla Aquitania-ban, az Atlanti óceán partján, Arcachon közelében található. Tetejéről páratlan kilátás tárul elénk.

navigate_next

Étretat: impresszionisták és Arsène Lupin

#Normandia     #Tengerpart    

Étretat nemcsak impresszionista festők ihletője volt, de itt született a híres Arsène Lupin alakja is.

navigate_next

La Ciotat

#Provence     #Tengerpart    

La Ciotat-ban, a provence-i kisváros gyönyörű partszakasza lett Franciaország első dohányzásmentes strandja, amely nagyon népszerű a füstmentes napozásra vágyó strandolók körében.

navigate_next

Le Touquet-Paris-Plage

#Tengerpart    

A gazdag párizsiak északi pihenőhelye Le Touquet tengerpartja. Plage Touquet gyönyörű dűnéket és tiszta homokos strandot kínál.

navigate_next

Legszebb strandok Korzikán

#Korzika     #Legjobb & legszebb     #Sziget     #Tengerpart    

A több mint 1000 km hosszú korzikai tengerpart, Franciaország legváltozatosabb és leggazdagabb tengerpartja: kristálytiszta víz, hatalmas homokos strandok, kis elhagyott öblök vagy tengeri madarak által lakott gránit sziklák jellemzik.

navigate_next

Régióválasztó

arrow_upward