» Németország

» Németország » Észak-Rajna-Vesztfália


Értékeld Te is:

Duisburg a Ruhr-vidék nyugati részén található. A város számos kulturális és történelmi látnivalóval rendelkezik, és számos érdekes tevékenységet kínál a látogatók számára. található


Íme néhány ajánlott látnivaló Duisburgban:

  1. Landschaftspark Duisburg-Nord: Az egykori acélgyártó üzem területén található ipari park, amelyet átalakítottak és átépítettek, hogy egyedülálló kulturális és rekreációs központtá váljon. A területen találhatók a régi épületek, víztározók, zöld területek és kerékpárutak, és számos tevékenységet kínálnak, mint például hegymászás, búvárkodás és hajózás.

  2. Innenhafen: A régi kikötő területén található modern és kulturális központ. A kikötő a város gazdasági életének központja volt, és a helyiek számára az életminőség javulását jelentette. Ma az Innenhafen egy kiváló hely a sétálásra, a kávézásra és az üzletekbe való bejáráshoz.

  3. Museum Küppersmühle: Az épület egykori malom volt, és ma modern művészeti galériaként szolgál. A múzeum a kortárs művészetet mutatja be, beleértve a szobrászatot, a festészetet és a videó művészetet is.

  4. Duisburgi Zoo: Az egyik legnagyobb és legsokoldalúbb állatkert Európában, és számos állatot mutat be a világ minden tájáról. A területen találhatók az afrikai nagymacskák, az elefántok, a krokodilok és a madarak, valamint sok más érdekes állat.

  5. Salvatorkirche: A város főterén található, és egy gyönyörű barokk templom. A templomot a 18. században építették, és számos különleges műalkotást tartalmaz.

Ezenkívül Duisburgban számos egyéb látnivaló található, mint például a Duisburgi kikötő, az éjszakai élet, valamint a gasztronómia, ahol a helyi ételek és italok élvezhetők.

Tiger & Turtle

A lépcsős szerkezet inkább emlékeztet egy hullámvasútra, mint lépcsőre. A német művészpáros, Heike Mutter és Ulrich Genth 20 méter magas acélszerkezete Duisburgban található, és a hurok kivételével teljesen megközelíthető. A csúcsról csodálatos kilátás nyílik a Rajnára, jó idő esetén pedig egészen Düsseldorfig. A hullámvasút lépcsőháza éjszaka különösen lenyűgöző. Ezután 880 LED világítja meg a szobor íves íveit a sötétben.Tartomány:Észak-Rajna-Vesztfália
Cím:Duisburg
GPS: 51° 26′ 5.9964″, 6° 45′ 34.4232″

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward