» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Alsó-Ausztria


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Kirándulási célpontok, utazás a felvonókkal, élmény- és kalandprogramok az Ötscher, a Hochkar, a Gemeindealpe és Mariazell környékén: a Wilde Wunder-Card belépést biztosít 43 látványossághoz.


Használható fürdők látogatásakor, lovagláskor a parasztudvarokon, az Eibl-Jettel való utazáskor, a teveszínházba tett kiránduláskor Kernhofban és Abstecherben, valamint múzeumokban, mint a Wilhelmsburban található edénymúzeum. A Wilde Wunder-Card tulajdonosai ezen kívül ingyen utaznak a felvonókkal a Hochkarra, az Ötscherre, a Gemendealpera és a mariazelli Bürgeralpera.

Titokzatos szurdokok és barlangok felfedezése, izgalmas száguldás az Eibl-Jet nyári bobpályán, vidám látogatás a teveszínházban, lovaglás vagy búvárkodás: aki az Ötscher, Hochkar és Gemeindalpe körül elterülő Mostvierteli-hegyvidék és a Marizeller Land üdülőrégió "vad csodáit" kedvezményes áron szeretné felfedezni és kipróbálni, annak a "vad csodák üdülőkártya"a megfelelő választás. Az univerzális üdülőkártya belépőjegyként funkcionál számos kirándulóhelyre, attrakcióhoz, felvonóra, ínyenc- és kalandprogramra.

A Wilde Wunder-Card számos szórakoztató programot tartogat. Göstling/Ybbs-ben 3 óra alatt erdei detektívekké válhatunk vagy részt vehetünk egy kétórás éjszakai erdei túrán. Annaberg fáklyás túra szerepel a programban. A Bogensport Salzatalnál megtanulhatunk helyesen bánni az íjjal és a nyíllal, vagy tökéletesíthetjük tudásunkat. Mariazeller Land-ban pedig lehetőségünk nyílik, hogy két óra hosszat kipróbáljunk egy elektromos kerékpárt.

A Wilde Wunder-Cardot sehol nem tudjuk megvásárolni – minden vendég, aki egy "Wilde Wunder-vendéglátónál“ száll meg a mostvierteli hegyvidéken vagy Mariazeller Landban, ajándékba kapja a kártyát. Az akció a legtöbb vendéglátónál május 1-jén kezdődik, és október 28-ig tart. Néhány vendéglátó kizárólag júliusban és augusztusban kínálja a kártyát. (június 30. – szeptember 2.)

A Wilde Wunder-Card partnerei: Annaberg, Mitterbach, St. Aegyd/Neuwalde, Göstling/Ybbs, Gaming-Lackenhof, Waidhofen/Ybbs, Scheibbs, Wilhelmsburg, Ybbsitz, Türnitz, csakúgy, mint Mariazeller Land (Mariazell, Gußwerk, St. Sebastian).

Programok Mostviertelben (részletek)Tartomány:Niederösterreich
Település:St. Pölten

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward