» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Ausztria legnagyobb lódenkészítője, a Steiner1888 manufaktúra, Gyapjúvilág nevet viselő látogatói központjában a vendégek közelebbről is megismerkedhetnek a gyapjúval, bepillanthatnak a kimagasló minőségű lódenszövet készítésének rejtelmeibe.


A Dachstein lábánál működő Steiner1888 vállalkozást a Steiner család alapította 1888-ban. Ausztria legnagyobb lódenkészítő manufaktúráját jelenleg már az ötödik generáció vezeti. A népviselethez felhasznált anyagok mellett a nemzetközi piac által megkövetelt legmodernebb anyagokat is készíti a cég. Az ismertebb ügyfelek közé tartozik például a Boss, a Burberry, a Dolce and Gabbana, az Escada, a Gucci, a Joop, Yves Saint-Laurent és Jil Sander.

A Gyapjúvilágban 3 dimenziós mozi, a gépek mellett felállított információs monitorok, bemutató állomások és szakértő idegenvezetés várja az érdeklődőket. Az élményvilágban a szó szoros értelmében kézzel foghatóvá teszik a különböző textíliák és anyagok készítésének bonyolult folyamatát, a nyersgyapjútól az egyedi szövésű anyagokig.

Az élményvilághoz kapcsolódó üzletben a termékeket természetesen meg is lehet vásárolni. Az 1 órás, német és angol nyelvű idegenvezetés ára 8 euró.Tartomány:Steiermark
Település:Mandling
Cím:8974 Mandling
GPS: 47° 24′ 14.28156″, 13° 34′ 43.44492″
Honlap: http://www.wollwelt.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward