» Egyesült Királyság

» Egyesült Királyság » Nyugat-Közép-Anglia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Birmingham egy nagyon izgalmas és érdekes város, amely sok látnivalóval és kulturális programmal várja a látogatókat. Itt van néhány tipp, hogy mit érdemes megnézni Birmingham-ben.


Birminghami Múzeum és Művészeti Galéria: A múzeum az egyik legfontosabb látnivaló Birmingham-ben, ahol számos érdekes kiállítás várja a látogatókat. A múzeum és művészeti galéria számos történelmi, kulturális és művészeti tárgyat őriz, mint például a világ egyik legnagyobb pre-raphaelita gyűjteményét. A Library of Birmingham a brit fővároson kívüli legnépszerűbb ingyenes látnivaló. 

Bullring Bevásárlóközpont: A hatalmas bevásárlóközpont a városközpontban található, és egyedülálló lehetőséget nyújt a vásárlásra és a szórakozásra. A bevásárlóközpontban található üzletek között számos ismert márka található, valamint egy mozi és számos étterem és kávézó.

Birminghami Repülőmúzeum: A múzeum az egyik legnagyobb repülőmúzeum az Egyesült Királyságban, ahol a látogatók megnézhetik a világ egyik legnagyobb, repülőkkel, helikopterekkel és más repülőgépekkel teli gyűjteményét.

Cadbury World: Ha édesszájú vagy, akkor érdemes ellátogatni a Cadbury World-be, amely az egyik legnépszerűbb turisztikai látványosság Birmingham-ben. A Cadbury World egy interaktív múzeum, amely bemutatja a Cadbury csokoládé történetét és gyártását, valamint lehetőséget ad az édességek kóstolására is.

Sarehole Mill: Ez a malom J.R.R. Tolkien, A Gyűrűk Ura szerzőjének gyerekkorában a lakhelye közelében volt, és később inspirálta őt a Gyűrűk Ura könyveiben szereplő malomok megírásában. A malom látogatható, és egy múzeum is található a közelben, amely bemutatja a helyi történelmet.Tartomány:Nyugat-Közép-Anglia
Cím:Birmingham
GPS: 52° 30′ 58.24026″, -1° 53′ 42.0243″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward