Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben

CERN

#Genfi-tó     #Múzeum    

A genfi CERN, amely a Higgs-bozon felfedezéséről, és az erre szolgáló Nagy Hadron ütköztetőről híres, egy érdekes és tanulságos kis interaktív múzeummal fogadja a fizika iránt érdeklődőket.

navigate_next

Charlie Chaplin-múzeum

#Genfi-tó     #Múzeum    

A Chaplin világa elnevezésű gyűjtemény létrehozását 15 évig tervezték, majd a múzeum 2016-ban a Lausanne-tól 26 kilométerre fekvő Corsier-sur-Veveyben nyílt meg a Genfi-tó partján.

navigate_next

Genf

#Genfi-tó    

A Mercer nemzetközi tanácsadó cég felmérése szerint Genf a világ kilencedik legköltségesebb városa a külföldiek számára.

navigate_next

Genfi-tó

#Genfi-tó     #Tavak    

A Genfi-tó környékének arculatát számos különböző – csendes, sodró vizű, kalandos, titokzatos vagy hasznos – folyó és állóvíz alakítja. Közéjük tartozik a Genfi-tó, amelyben a lavaux-i borvidék teraszai tükröződnek, a számos patak, folyó, vízesés és termálvíz, amelyek mind azt igazolják, hogy a Genfi-tó környéke Európa egyik „víztározója“.

navigate_next

Luxusvillák és örök nyugvóhelyek a Genfi-tó partján

#Genfi-tó    

A Genfi-tó partján nemcsak számos híresség él luxusvillákban, hanem sok más ismerős névvel találkozhat az, aki felkeresi a Lac Leman parti temetőket.

navigate_next

Túrautak a Lavaux UNESCO-világörökséghez tartozó vidékén

#Genfi-tó     #Túra     #Világörökség    

Az Elő-Alpok szívében, a Jura hegyhátain és az impozáns Lavaux teraszos szőlőskertjei között hangulatos sétaútvonalak egész hálózata található. A kevésbé tapasztalt túrázók is nyugodtan útnak indulhatnak, hiszen az egész országban hivatalos jelzéssel rendelkezik minden túraútvonal.

navigate_next

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward