Ikea hotel nyílt Milánóban

2014. szeptember 13.

print

Ikea hotel nyílt Milánóban

Milánóban nyílt meg a világ első Ikea szállodája, de Billy polcokat és svéd húsgolyókat hiába keresünk itt.Milánóban nyílt meg a világ első Ikea szállodája, de Billy polcokat és svéd húsgolyókat hiába keresünk itt. A milánói Malpensa repülőtér közelében megnyílt hotel a Mariott szállodalánc és az Ikea együttműködésének eredménye.

Az Ikea nem bútorokat szállít, hanem építőipari technológiát, külső telephelyeken előre gyártott helyiségekből, a bútorokhoz hasonlóan összeszerelve állítják össze a 150-300 szobás szállodákat.
A célközönség a fiatal utazók, ezért a hotel viszonylag olcsó és modern designnal berendezett. A szobákban a zenét bármilyen hangerővel lehet hallgatni, a hangszigetelt falaknak köszönhetően azonban ez senkit sem zavar. A nagy síkképernyős tévé és a beépített usb-portok pedig az alapfelszereltséghez tartoznak.

Egy éjszaka 60-80 euróba kerül a milánói hotelben. A következő 10 évben Moxy hotel néven még 150 szállodát terveznek megnyitni többek között Berlinben, Oslóban, Bécsben és Londonban. 

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play