» Magyarország

» Magyarország » Borsod-Abaúj-Zemplén


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Mezőkövesd "Matyóföld fővárosa".


Zsóry Liget Gyógy- és Egészségpark

A Zsóry Liget Gyógy- és Egészségpark a Zsóry fürdő főbejárata előtti téren és az arborétum területén épült, a szolgáltatásai térítésmentesen vehetőek igénybe minden évszakban.

Az arborétum zöld ligeteiben, terein, sétányain szabadtéri fitnesz, futókör, petanque-pálya, tajcsi-mező, jógatér, sétautak szolgálják a relaxálásra, sportolásra vágyókat. Háromdimenziós aszfaltrajzok és fotópont teszi izgalmassá a teret, emellett páraszínpadot, ajándékboltot, kávézót, illemhelyet is kialakítottak, valamint a projekten belül megvásárolt Segway-eket és bicikliket is lehet kölcsönözni.

Az autóval érkezőknek ingyenes parkolókat alakítottak ki. A kerékpárral érkezőknek fedett kerékpártárolót épített az önkormányzat, valamint kiépültek az elektromos autók és kerékpárok töltési pontjai is. A helyi és távolsági autóbusszal érkezőket új, fedett autóbuszmegálló fogadja.

A családokat a játszópark várja a különböző korú gyermekeknek megfelelő játékokkal, továbbá egyedülálló növénytorony fény- és hangjátékkal, valamint a matyó népművészet színvilágát idéző filagória is létesült.Tartomány:Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:Mezőkövesd
GPS: 47° 48′ 35.109″, 20° 33′ 57.92004″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward