» Olaszország

» Olaszország » Emilia-Romagna » Rimini


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Riccione strandja 6 km hosszú, finom homokkal borított. A strandon a gyerekeket játékokkal, különböző programokkal szórakoztatják. Vidámparkjai miatt is kedvelt nyaralási célpont a kisgyermekes családok körében.


PROGRAMOK:

Parco Oltremare: az Aquafan mellett működő szórakoztató park delfinshow-al, állatkerttel, IMAX-mozival, érdekes, interaktív természettudományos kiállításokkal. (részletek)

Aquafan vízipark (részletek)

Olaszország legnagyobb minigolfpályája, az Indiana Golf is Riccionéban található: a 7000 m2-es parkban vízesések, sziklák, tavacskák, és a felettük lévő kis hidak teszik különösen izgalmassá, és hangulatossá a játékot.

Beach Village (részletek)

PROGRAMOK A KÖZELBEN

A Riccionéhez közeli Riminiben az Italia in Miniatura makettpark, valamint a Fiabilandia, kifejezetten gyermekek számára készült vidámpark is várja a látogatókat. Valamivel messzebb, Cattolicában az Acquario di Cattolica akvárium, Ravenna mellett pedig a Mirabilandia, a hatalmas, és híres vidámpark található. (részletek)

SAN MARINO

Riccionétól mindössze 25 km-re található, 657 m magasan fekvő, gyönyörű épületekkel, templomokkal, erődítményekkel, teretekkel, és remek kilátással büszkélkedő San Marino. (részletek)

San Marino Adventures kalandpark (Parco Monte Cerreto)

San Leo: Montefeltrók vára egy meredek sziklánTartomány:Emilia-Romagna
Település:Riccione
GPS: 44° 0′ 11.92018″, 12° 39′ 45.98327″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward