» Ausztria

» Ausztria » Wien


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

ivie – a Bécsi Turisztikai hivatal digitális városi túravezetője (iOS és Android) új nézőpontba helyezi a város látnivalóit, érdekességeket árul el, továbbá számtalan történetet és anekdotát ismer.


A Wien Tourismus digitális útikalauza húsz városnéző sétát ajánl olyan bécsi klasszikusok érintésével mint Sissi, Freud, a Ring vagy Beethoven. De azoknak is érdemes letölteniük, akiket a modern bécsi építészet, különleges múzeumok vagy az extrémebb városnézések érdekelnek. Az alkalmazás nemcsak a turistáknak, de a bécsieknek is sok hasznos információval szolgál: érdekes információkat tudhatnak meg egy-egy közeli nevezetességről vagy megkereshetik a legközelebbi ivókutat vagy nyilvános vécét is. Az ivie-appot már több mint egymillióan töltötték le.

Egy önálló audio-séta Beethoven Bécsén át is elérhető. A Bécsi Turisztikai Hivatal új alkalmazása, amely ingyenesen letölthető iOS és Android készülékre egyaránt, az igényes vizuális megjelenítésre helyezi a hangsúlyt és több száz fotóval, valamint tucatnyi videóval kiegészítve kalauzol végig minket Bécsen.

ivie – a Bécsi Turisztikai hivatal digitális városi túravezetőjeTartomány:Wien
Település:Wien
GPS: 48° 12′ 30.07332″, 16° 22′ 21.01512″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward