» Görögország

» Görögország » Peloponnészosz » Peloponnészosz


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Tolo hegyek által körülvett festői szépségű partszakaszon található.


Tolo Görögország déli részén a Peloponnészoszi-félszigeten, Athéntól kb. 130 km-re, Korinthosztól 50, Nafpliotól 12 km-re található az Argoliszi-öböl partján, hegyek által körülvett festői szépségű partszakaszon.

Az egykori halászfalu mára a félsziget egyik legismertebb üdülőterületévé nőtte ki magát. A bájos kis település gyönyörű tengerparttal, tavernákkal és egy kisebb kikötővel is büszkélkedhet. Lassan mélyülő, sárga homokos tengerpartjával, nyugodt, tiszta, kék vizével turisták millióit csalogatja.

Tolo Beach

A Tolo strand körülbelül egy kilométer hosszan húzódik a "Psili Ammos" strandtól kezdve, és a kis festői kikötőben végződik.

A strand elhelyezkedése és az infrastruktúra kellemes kombinációja a fürdőzésnek, a tengerparton való pihenésnek és a tenger közelében történő kávézásnak, italozásnak vagy étkezésnek, mivel számos hagyományos tavernát, kávézót és bárt talál.

Ugyanakkor különböző szálláshelyeket is talál, amelyek az Argoli-öbölre nyíló végső kilátást kínálnak, erkélyeikről egy lélegzetvételnyi távolságra a tengertől. A tenger sekély, főként homokos, néhány ponton kavicsos, ideális a gyermekek számára, meleg és tiszta vízzel.

A Tolo strand gyalogosan vagy saját járművel is megközelíthető. Az út mentén ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre.Tartomány:Peloponnészosz
Cím:Tolo
GPS: 37° 34′ 9.60906″, 22° 55′ 58.91725″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward