Ingyen wifi Bibione strandjain

2016. június 20.

print

Ingyen wifi Bibione strandjain

A nyár újdonsága a 18 ezer napernyő alatti ingyenes Wifi kapcsolat Bibione-ban, a Velencétől alig néhány kilométerre elterülő tengerparti üdülőhelyen. Bibione ezzel valószínűleg Olaszország legnagyobb strandja, ahol vezetékmentes internetkapcsolat áll a turisták rendelkezésére.

Olvashat, megoszthat és - kár tagadni - akár dolgozhat is a venetói tengerpart szinte teljes szélességében ingyenes internetkapcsolattal.

Ha szeretne internetes könyveket vagy napilapokat olvasni, a Twitteren csevegni vagy az Instagramon megosztani a lebarnult testétről készült képet, de akár - és ne tagadja - szeretne elintézni egy-két irodai dolgot, Bibione-ban ezt egyszerűen és ingyen megteheti.

A venetói strandok 75%-át kezelő társaság, a  Bibione Spiaggia Srl célja a minőségi és mennyiségi szolgáltatás nyújtása, két különböző kapcsolattal. Az egyik Wifi Free nevű napi 24 órán keresztül ingyenes mindenki számára, aki a társaság napernyőjét bérli, akár közvetlenül, akár ügynökségen, kempingen vagy hotelen keresztül. A teljes nyugalomban folytatott tengerparti navigációt egy jelszóval és egy gyors jóváírási rendszerrel engedélyezheti. A különleges igényű felhasználók számára pedig létrehozták a költségtérítéses Wifi Pro szolgáltatást.

Ilyen nagy területen biztosított ingyenes internetszolgáltatással Bibione új és fontos mérföldkőhöz ér a vendégei igényeit kielégítő ajánlataival. Elég, ha a számtalan ingyenes tengerparti szolgáltatásra gondolunk, amely a nyugodt és biztonságos vakációt biztosítja. A strandon hét elsősegély szolgáltatást nyújtó rendelő és egy bőrgyógyász van, a helységben gyermekorvos és egy speciális elsősegély szolgáltatás, amely kutyákat is kezel, és akik számára Bibione külön strandot bocsát rendelkezésre.


Kapcsolódó hírek

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play