» Olaszország

» Olaszország » Veneto » Jesolo


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Aqualandia Olaszország első számú "Vízi és Tematikus" Parkja, amelyet a Legjobb Európai Vízi Parknak is megválasztottak. Velence közvetlen közelében egy igazi karib-tengeri szigetet elevenít fel.


Aqualandia egy igazi karib-tengeri szigetet felelevenítő "vízi és tematikus" élménypark Jesolóban, amely egyszerre nyújt kikapcsolódást, szórakozást, extrém sportokat és vízi élményeket: 26 vízi (köztük a világ legmagasabb csúszdája) és nem vízi attrakcióval (mint például Európa legmagasabb bungee jumping tornya), 7 profi műsoros előadással és 4 animációs programmal.1. FUNNYLAND
Egy kis "Park a Parkban", amelynek témáját teljes egészében a képregények világa ihlette, és a gyermekek léptékében készült, hiszen itt ők az igazi főszereplők! Aqualandia kis vendégei izgalmas kalandokat élhetnek át a titokzatos dzsungelben a mókás autók kormánya mögött, beszállhatnak a fantasztikus csónakokba a Kikötő Faluban, átkutathatják a Rio Grande folyót aranyrögökért, vidáman ugrálhatnak a színes gumicsónakokon, és aztán irány a cirkusz, ahol - nézőként vagy főszereplőként - mindenki részt vehet az előadáson! A gyerekeket szakképzett animátorokra lehet bízni, akik egész nap vigyáznak rájuk és szórakoztatják őket, ingyenes gyermekmegőrző szolgáltatást nyújtva a legteljesebb ellenőrzés és biztonság mellett.

2. ADRENALIN ZÓNA
Egy trópusi kertben olyan izgalmas attrakciók várják a látogatókat, mint például a Spacemaker, a világ legmagasabb csúszdája, amelyen 42 méteres magasságból vethetjük magunkat a mélybe, a csúszda 60 fokos dőlésszöge révén hátborzongató gyorsulással a 100 km/h sebességet is könnyen túl lehet szárnyalni! Itt található továbbá a Scary Falls és a Stargate is, a két zárt csúszda, amelyben fény- és hanghatások kísérik a lecsúszást. A legvakmerőbbeket pedig a Bungee Jumping torony várja, amely a maga 60 méteres magasságával Európa legmagasabb fix tornya.

3. MUSIC ON THE BEACH
A sivatagi homok, a farkánál fogva felakasztott 9 méter hosszú cápa, a szalmafedelű napernyők, a szörfdeszkák és a Tropical Cocktail Bar kaliforniai hangulatot kölcsönöznek a fiatalok és a zene szerelmesei számára kialakított öbölnek.

4. MŰSOROK
Hét különböző, intenzív izgalmat és szórakozást nyújtó műsor kíséri nap mint nap Aqualandia életét.
5. ANIMÁCIÓS PROGRAMOK
Aqualandia minden nap 7 animációs programot kínál vendégeinek. Akár a legjobb üdülőfalvak, Aqualandia számos animációs tevékenységet szervez, ilyenek a csoportos táncok, a vízitorna-leckék, a vízi spinning, a sportversenyek.

6. SPORT AREA
Azok számára, akik kedvelik a sportot, Aqualandia számos lehetőséget kínál: 4 strandröplabdapályát, ebből 2 a tengerparti homokon, 2 pedig a vízben lett kialakítva, 1 szappanfocipályát és egy nagyon jól felszerelt edzőtermet.

Ehhez a részhez tartozik az új Tiki Aréna is, amely a csendes-óceáni szigetek rejtélyes kultúráit idéző környezetben található nagy amfiteátrum, amely a Park összes vendégét számos vonzó műsorral várja.

VENDÉGLÁTÓ ZÓNA
Aqualandiában számos vendéglátóhely áll a látogatók rendelkezésére, többek között az önkiszolgáló étterem, ahol jellegzetes helyi ételeket kínálnak, a Frullateria pizzéria és salátabár, amely a vegetáriánusokat, illetve a pizzák és a palacsinták kedvelőit várja, a Snack-bár, ahol ízletes szendvicsek és töltött lepények kaphatók, valamint a Park egész területén számos helyen lehet gyümölcsöt, fagylaltot és hot dogot vásárolni.

ADVENTURE GOLF
Igazi 18 lyukú minigolfpálya egy hatalmas, vízesésekkel és mesterséges tavakkal tarkított trópusi kertben.

TIPP A kisgyermekesek ingyenesen igénybe vehetik a Park szellemes és szórakoztató babakocsijait. A szolgáltatás igénybe vételéhez elegendő valamilyen személyi okmányt leadni, amit a babakocsi visszaadásakor visszaszolgáltatnak.

NAPI BELÉPŐJEGY 2015-ben (10.00 órától 18.00 óráig érvényes) 30 euró/felnőtt és 26 euró/gyerek (100 - 140 cm magasságú).
Gyerekeknek 100 cm-es magasságig ingyenes.
65 év feletti látogatóknak 26 euró.

Frissítve: 2015. október


Tartomány:Veneto
Település:Lido di Jesolo
Cím:Lido di Jesolo, Via Buornarroti 15a
GPS: 45° 29′ 40.62286″, 12° 36′ 13.78577″
Honlap: http://www.aqualandia.it

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward