» Olaszország

» Olaszország » Sicilia » Szicília


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Szabadidőpark vidámparkkal, víziparkkal és dinóparkkal a szicíliai Catania mellett. Itt található a legnagyobb hullmámmedence Európában! Miniland a legkisebbeknek!Attrakciók
- Sárkányfolyó: Egy utazás E-long sárkány csodálatos világába, ami átkalauzol a szép és heves folyású folyón, hogy megtaláld őskori templom titkait. Egyedülálló élmény az egész családnak. Kisgyerekkel is használható, kötelező magasság 0,90 cm.
- Dzsungelcsobbanás: Ha ellátogatsz Etnalandba, lehetetlen kihagyni ezt az attrakciót, ami egy lenyűgöző kaland egy húszüléses hajón, ami az utazás legvégén ledob egy harminc méter magas toronyból, ekkor a súlytalanság érzését kelti.
- Gyors krokodil: Ha úgy döntesz, elindulsz a dzsungelbe kalandozni, emlékezz tisztelni a szabályait. Ez nagyon fontos, különösen ha egy tavon hajókázol át tele krokodilokkal, és a legénységed élete tőled függ. Egy igazi kalandra visz ez az attrakció, vízesések és gyors, vadon élő állatok közé. Itt felfedezheted, hogyan élnek a dzsungel lakói. Kisgyerekkel is használható, kötelező magasság 0,90 cm.

Vízi csúszdák
- Sötét Kamikaze: Ezen az attrakción megtudhatod mi a teljes sötétség, ez a park egyetlen csúszdája, ami teljesen zárt. Nagy bátorság kell ahhoz, hogy lecsússz ezen, de ezt csak akkor értheted meg, ha már bent vagy.
- Hidro Kamikaze: A szabályok egyszerűek: el kell érned a medencét, amilyen gyorsan csak tudod, anélkül, hogy a nyomás összenyomjon. Rettentő küldetés, csak a bátraknak.
- Stukas: Ez a csúszda a legendás német vadászrepülő után kapta a nevét, ez a leggyorsabb mind közül, a végén egy hatalmas ugrással, ami közvetlenül a medencébe repít.
- Kamikaze: Az egyetlen céljuk azok a bátraknak, akik ezen lecsúsznak, hogy hősök legyenek. Bár a bátorság nem elég, szenvedély is kell hozzá. Egy nagy küldetés, azoknak, akik soha sem adják fel.
- Iker Twister: Csak semmi pánik! Ez az egyetlen módja annak, hogy épségben szabadulj, ebből a tornádóból. Négy sebes csúszda, ami egymásba fonódva össze-vissza örvénylik.
- Rafting Folyó: Kapj el egy hullámot az élvezetes Rafting Folyóban! Nagyszerű attrakció, hogy megosszuk élményeinket kicsi és nagy gyerekeinkkel.
- Vad Folyó: Lépj be az ismeretlenbe. Késő visszafordulni, ez a valaha létezett legvadabb folyó, és rád vár. Egy izgalmas verseny a sötétségen keresztül.
- Nagy Toboggan:Készen állsz hogy belépj a Nagy Toboggan belsejébe? Csússz le és szállj szembe a vízzel, a két hátborzongató csúszdán!
- Nagy Hab: Egyszerű és könnyű, de ahhoz, hogy élvezhesd a csúszdát, be kel még gyűjtened öt embert. Először kiszáradtok a napon, majd miután megsültetek a kék gumin, beleesel a medencébe, miközben versenyeztek, ki csobban bele először.
- Vörös Ágyú: Ne ítéld meg a kis méretéről, ez a két vörös csúszda igazából erős fegyverek, amik bármikor készen állnak vizet kilőni magukból.
- Feketelyuk: Nincs idő bemelegíteni a motorokat - motorcsónakod nem válaszol többé, és pár pillanat múlva a víz kezelhetetlené válik. Készen vagy ellenállni az akadályoknak,és megmenteni a legénységet? Egy felejthetetlen utazás időben és térben, amit évekig nem fogsz elfelejteni.
- Hidroalagút 813: Csillog, mint egy drágakő, ez a smaragd csúszda, egyike a legbrilliánsabbaknak a víziparkban. Hihetetlen élmény azoknak, akik nem félnek részt venni benne.
- Niagara Vízesés: Három hátborzongató ugrás a kétszemélyes csónakkal a Niagara vízesésen, a vízipark egyik legkedveltebb csúszdáján.
- Rio-Anakonda: Hányszor álmodtál arról, hogy egy lassú, csendes folyón úszol lefelé? Eljött az ideje, az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy kapaszkodsz a csónakba, és hagyod, hogy a víz magával sodorjon. Kellemes kaland.
- Lusta folyó: Minden korosztály élvezi ezt a nyugtató utazást sziklák, pitypangok és vízesések közt. Jó ellazulás két csúszás közt.

A csúszdákon a kötelező magasság általában 120-140 cm!

Medencék
- Kék Lagúna: A hullám medencéhez közel van ugyan, de távol a zajtól. A wellness rész a legcsendesebb terület az egész vízi parkban. Egy oázis sziklákból, vízesésből, és hidromasszázsból: mini paradicsom azoknak, akik kimerültek az izgalmaktól.
- Hullám Medence:Ez a legnagyobb hullámmedence Európában: 3200m3-val az Etnaland közepén helyezkedik el. A hullámok óránként lépnek működésbe. A medence szélén ülések találhatók, azokban ülve italokat is lehet inni, köszönve a medencéhez nagyon közel elhelyezkedő italárusoknak.
- Hidro-Medence: Zöld fű veszi kerül ezt a tökéletes hidromasszázst nyújtó medencét, ami közel van a Gyerek lusta folyóhoz. Egy kicsi oázisa a wellnessnek, tökéletes ellazulás.

Miniland:
- Gyerek Lagúna: Kihagyhatatlan lehetőség, hogy a felnőttek láthassák gyerekeiket játék közben. Ez a terület kifejezetten a gyerekekre és felnőttekre van specializálódva. Csúszdákkal és még sok mással a gyerekek számára, és hidromasszázs a felnőtteknek, akiknek így alkalmuk lesz ellazulni anélkül, hogy gyerekeiket szem elől tévesztenék.
- Mini Hab: Izgalmas élmény látni gyerekedet látni, ahogy lecsúszik. A Mini Hab gumiszőnyege, amire érkeznek a gyerekek, habból készült, és rajta állva várhatos, hogy belecsússzon a kis csúszdázó.
- Mini Ágyú: Vicces nézni, ahogy a gyerekek kiesnek ebből a vörös alagútból.
- Mini Toboggan: Engedd gyereked ebbe a veszélynélküli sárga csúszdába! Vidám élmény hallgatni nevetésüket.
- Vár: Vízesések, csúszdák, és gejzírek. Vidám és színes kis falu, ahol a kis hercegek királynak érezhetik magukat.
- Gyerek Lusta Folyó: Még a legvadabbak sem tudnak ellenállni a lágy ringatózásnak. Háromszáz méter, ahol mindenki ellazulhat.

Őstörténeti park
Gyönyörű rekonstrukciója sok őskori állatnak természetes környezetben. Foglalj helyet az Idő Expressben, hogy felfedezhesd a Föld legnagyobb állatait: a dinoszauruszokat.
Terület: 3 hektár
Dinoszaurusz rekonstrukciók: 23
Humanoid családok reprodukciói: 3
Nyitva tartás: 14.00 - 18.00

Libegő
Az Etnaland libegője a legnagyobb utat járja be Európában (1.800 m hosszú). Lehetőséged nyílhat vele megcsodálni a parkot felülről, 20 méter magasból. Áthalad a Botanikus kerten, a vízi parkon és az őstörténeti parkon. Ráadásul, lehetőséged nyílhat látni az Etnát, és a szicíliai tengerpartot.
Felnőtt ár: 4.00 euró. Gyerek ár: 2.50 euró.

Lézer Show
Ciclopinoval visszamehetsz az időben, a lenyűgöző vizuális effektek segítségével. 15 műsor, egyenként 15 percesek.
Nyitva tartás: 14.00 - 18.00

Frissítve: 2015. október

Tartomány:Sicilia
Település:Belpasso
Cím:Belpasso
GPS: 37° 32′ 7.2766″, 14° 55′ 55.77049″
Honlap: http://www.etnaland.eu

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward