» Olaszország

» Olaszország » Emilia-Romagna


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Monte Cimone 2,165 méter magas csúcs, mely a legmagasabb az Észak-Appenninekben. Kedvelt síparadicsom, amely nyáron is működik: kedvelt túra, kenu, golf, lovagló, hegymászó és ejtőernyős célpont.


A Monte Cimone 2,165 méter magas csúcs, mely a legmagasabb az Észak-Appenninekben. Kedvelt síparadicsom, több mint 50 kilométernyi pályával, különféle nehézségi szinttel (a leghosszabb 3,6 km). 26 lift működik itt, melyek november végétől április közepéig üzemelnek. 6 különböző részből áll: Passo del Lupo (Farkes-hágó), Polle, Cimoncino, Lago Ninfa, Montecreto, Pian del Falco. A síterep a snowboardosok számára is tartogat élményeket: a Passo del Lupón, a Lago Ninfán és a Pollén külön részleg van csak nekik, előbbin egy óriási nagy.

Természetesen nyáron is működik: kedvelt túra, kenu, golf, lovagló, hegymászó és ejtőernyős célpont.

Közelben van a Giardino Botanico Alpino "Esperia” botanikus kert, melyet a Heszperidákról neveztek el. 1500 méteren fekszik, több mint 200 faj található itt. Bemutatják a cimonei flórát, de találhatók itt himalájai növények is. Van itt egy tó is, benne gőtékkel.Tartomány:Emilia-Romagna
Cím:Sestola
GPS: 44° 13′ 49.638″, 10° 46′ 17.0544″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward