» Olaszország

» Olaszország » Lazio


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Egy kis természeti paradicsom egy kőhajításnyira Rómától.


Rómától néhány kilométerre található egy leírhatatlan szépségű hely, nem véletlenül tartják a Laghetto di San Benedetto-t Lazio egyik leglenyűgözőbb és legfelkavaróbb természeti paradicsomának.

Subiaco-ban vagyunk, és itt ennek a vízszakasznak a vize saját fényében ragyog, hihetetlen árnyalatokat és tükröződéseket adva, olyannyira, hogy kiérdemelte a "Róma Karib-tengerének" becenevet. Az örök várostól mindössze 70 km-re található San Benedetto-tó a Santa Scolastica kolostortól egy kellemes sétával érhető el.

A tó, amely a Monti Simbruini Regionális Természeti Park része, mindig is sok embert vonzott a csizma minden tájáról a szépsége miatt. Azonban, hogy megőrizzék ezt a rejtett ékszert Lazio területén, a hatóságok úgy döntöttek, hogy a területre korlátozottan lehet belépni.

A varázslatos vízpart elérése nagyon egyszerű: amint megérkezik a Santa Scolastica kolostorhoz, parkoljon le az autójával, és gyalog menjen tovább az ST2 jelzésű ösvényen.

A mintegy 2 km hosszú útvonal a Monti Simbruini park zöldjében, a folyó, a panoráma és a történelmi kilátások sorát tárja a látogatók elé, amíg el nem érkezik ide, a varázslatos tóhoz.Tartomány:Lazio
Cím:Laghetto di San Benedetto, Subiaco
GPS: 41° 54′ 53.8326″, 13° 6′ 54.36468″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward