» Olaszország

» Olaszország » Marche


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Senigallia híres 13 km hosszú, Kék Zászlós nagyon gondozott strandjáról, amelyet Bársonystrandnak is neveznek (Spiaggia di Veluto).


Senigallia Anconától 25 km-re északra elhelyezkedő dél-adriai nyaralóhely, a környék egyik legismertebb, legnépszerűbb üdülőhelye.

1997 óta a Senigallia megszakítás nélkül büszkélkedhet a Kék Zászlóval, amely azon desztinációk elismerése, amelyek garantálják a tengervíz minőségét, a környezetgazdálkodást, a felhasználói tájékoztatást, a szolgáltatásokat és a biztonságot a strandon.

Senigallia gazdag múltú város, ennek ellenére modern hangulatú hely, széles utcákkal. Ugyanakkor, történelmi nevezetességei is megmaradtak.

A tengerpart melletti óvárosában található a Rocca Roveresca erőd, amely jelenlegi formáját a 15. század második felében nyerte el, de korábban már évszázadokig szolgált védelmi célokat. A 16. századi Palazzo del Duca, a Palazzetto Baviera vagy a Piazza Roma, 16. századi városházával, és a Neptun-kúttal szintén érdekes látnivaló.Tartomány:Marche
Cím:Senigallia
GPS: 43° 43′ 11.26283″, 13° 12′ 55.59012″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward