» Olaszország

» Olaszország » Toscana » Toszkána


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Crete Senesi Toszkána leggyönyörűbb tája.


Neve a terület jellegzetes földszínéről származik, ami az agyag és a mészkő keverékéből származik. Ez a földszín teszi a tájat olyan különlegessé és gyönyörűvé, és az egyik leginkább ikonikus látványossága a toszkán vidéknek.

A terület többnyire mezőkkel és dombvidékekkel van tele, ahol a ciprusfák és az egyéb növényzet dominál. A régió gazdag történelmi és kulturális örökséggel rendelkezik, például a közeli Siena városával, amely híres a középkori építészeti csodáiról és a híres Palio di Siena lovasünnepéről.

A Crete Senesi terület kiváló lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek, akik élvezhetik a túrázást, a kerékpározást és a lovas sportokat, és megcsodálhatják a toszkán vidék varázslatos tájait.

A Crete Senesi régió számos látványosságot kínál a látogatóknak. Íme néhány ajánlott látnivaló:

  1. Abbazia di Monte Oliveto Maggiore: A terület egyik legismertebb látnivalója, egy festői hely, amelyen a Monte Oliveto Maggiore kolostor található. A kolostorban gyönyörű reneszánsz freskókat találhatunk, valamint a híres Benedek-rendi fekete-fehér művészi csempepadlók láthatóak.

  2. Buonconvento: Ez a kis középkori város a Crete Senesi közepén található, és tele van régi kőházakkal és szűk utcákkal. A városban található a Santi Pietro és Paolo templom, valamint a Via Soccini, amely tele van helyi éttermekkel és üzletekkel.

  3. San Giovanni d'Asso: Ez a kis toszkán falu híres a fekete szarvasgomba termesztéséről. A falu központjában található a San Giovanni d'Asso vár, amelyben a szarvasgomba múzeum található.

  4. Monte Oliveto Maggiore olajműhely: A kolostor mellett található olajműhelyben az olajat hagyományos módon állítják elő, ahol a látogatók megismerkedhetnek az olívaolaj készítésének folyamatával és megkóstolhatják a kiváló minőségű olajakat.

  5. Crete Senesi túra: A terület gyönyörű tájai lehetővé teszik a turisták számára, hogy egy kellemes gyalogtúra során fedezzék fel a vidéket. A túrázók általában a közeli hegyekre vagy a területen található középkori falvakba indulnak el, ahol a hagyományos toszkán ételeket és bort is megkóstolhatják.Tartomány:Toscana
Település:Siena
Cím:Crete Senesi
GPS: 43° 20′ 5.20728″, 11° 30′ 19.59192″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward