» Olaszország

» Olaszország » Trentino-Alto Adige » Dolomitok


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az olasz Dolomitokban található Kronplatz/Plan de Corones üdülőrégió minden évszakban változatos programlehetőségeket kínál.


Kronplatz (2275 m) Dél-Tirol első számú síüdülőhelye. A falvak tengerszint feletti magassága 786 és 1650 m között változik. Nyáron a síterep mountenbike-paradicsommá változik át.

A régió települései: Antholz, Bruneck, Olang, St.Lorenzen, San Vigilo. Kronplatz (2275 m) Dél-Tirol első számú síüdülőhelye. A falvak tengerszint feletti magassága 786 és 1650 m között változik.

3 Nemzeti Park. A Dél-Tirolban található hét nemzeti park közül három a Kronplatz/Plan de Corones üdülőrégióban helyezkedik el: a Fanes-Sennes-Prags a misztikus mesevilágával, a Rieserferner-Ahrn impozáns, akár 3000 méter magasságba nyúló hegyeivel és a Puez-Geisler Nemzeti Park. A nemzeti parkokban szakértő túravezetők által vezetett természeti túrákon vehetünk részt.

MMM Corones. Reinhold Messner múzeumából lenyűgöző a kilátás a Dolomitokra. A Plan de Corones-en, 2275 magasban található múzeumot nem könnyű elérni, de a jutalom, amely a hegytetőn várja a látogatókat megéri az erőfeszítést. Reinhold Messner híres hegymászó hatodik és egyben utolsó múzeumát a világszerte ismert Zaha Hadid tervezte. (részletek)

Lumen. Fotómúzeum a Kronplatz-Plan de Corones hegyi állomáson, 2275 méteren. A múzeum 4 emeleten mutatja be a hegyek művészi fotózásának történetét. (részletek)

FELVONÓ

Kabinos felvonó:

  • Völgyállomás: Bruneck.
  • Hegyállomás: Kronplatz (2275 m)

Kabinos felvonó:

  • Völgyállomás: San Vigilo
  • Hegyállomás: Piz de Plates (1650 m). Itt Skyscraper giant swing. A Skyscraper óriáshinta ideális szórakozás mindazok számára, akiknek erősek az idegeik, és akik szeretnék megtapasztalni a Dolomitokra, valamint a Zillertali-Alpokra és a Fundres-hegységre nyíló 360°-os kilátást egy egészen különleges és izgalmas pozícióból. 

TÚRA

Túra az Antholzer See körül (részletek)

Terenten (Terento) vagy Perca földpiramisai

Bruneck: "Nordic.Fitness.Park" egyike a legnagyobbaknak Európában 220 km, 28 út

FÜRDÉS

Cron4 uszoda, Reischach (Riscone). Az egyik legszebb alpesi szauna, wellness, fitness és uszoda komplexum.

Bauernbad Valdander

Bauernbad Bad Bergfall (Olang)

KALAND

Veszélytelen raftingtúra gyerekeknek is (Rienz im Pulstertal-Eherenbeurg zur Mühlbacher)

A leghosszabb Zip-Line Dél-Tirolban. Lélegzetelállító lecsúszás: 3,2 km, 420 m magasság különbség, sebesség 80 km/h. Helyszín: Kronplatz lábánál fekvő San Vigilo.

Klausberg Flitzer nyári bob. Start: Klausberg kabinos felvonó hegyállomásaTartomány:Trentino-Alto Adige
Cím:Kronplatz
GPS: 46° 44′ 19.60476″, 11° 57′ 29.91996″
Honlap: http://www.kronplatz.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward