» Olaszország

» Olaszország » Sardegna » Szardínia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Szardínia észak-keleti partjainál fekszik a Maddalena szigetcsoport, melynek a kristálytiszta vizű, rózsaszín homokos strandok a büszkeségei.


La Maddalena nem túl sűrűn lakott, gyönyörű partszakaszai mellett római romok és erődök is a látványosságai közé tartoznak. Szigetcsoportnak nevezik, mivel több egymáshoz kapcsolódó, apró szigetből áll. Nevezetesebb helyeit 1-2 nap alatt bejárhatjuk. A szálláslehetőségek a sziget méreteinél fogva is korlátozottak, de néhány hotel és két kemping, valamint kisebb vendéglők is várják a nyaralókat.

Budelli szigete. A sziget a Korzika és Szardinia közötti Maddalena szigetcsoport egyik tagja, és főleg rózsaszínű homokjáról ismert (Spiaggia RosaRózsaszín Strand). A szigetet 2005-ben vásárolta meg az olasz állam. A vételár 3,29 millió euró volt. Budelli szigete volt Michelangelo Antonioni "Vörös sivatag" című híres filmjének egyik színhelye. Az 175 hektár területű szigeten teljes építési tilalom van érvényben - csak boróka, bodorrózsa és masztixfa tenyészik szigeten.Tartomány:Sardegna
Cím:La Maddalena
GPS: 41° 12′ 43.41247″, 9° 24′ 17.95784″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward