Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben
1 2 3 4 5

A baszk óceánpart

#Baszkföld     #Tengerpart    

Baszkföld franciaországi része az Atlanti-óceán partján található. Homokos partjai és hangulatos strandjait mindenki kedvelni fogja.

navigate_next

Angles-sur-l’Anglin

#Franciaország Legszebb Városkái     #Őskor    

A Cro-magnoni ember az Anglin folyó partján élt mintegy 14 000 évvel ezelőtt.

navigate_next

Arcachon

#Tengerpart    

Arcachon az Atlanti óceán egyik legnépszerűbb fürdőhelye, a különleges klímáját légzőszervi megbetegedésben szenvedőknek ajánlják. 55 km-re Bordeaux-tól található.

navigate_next

Aubusson

#Világörökség    

Aubusson az idők változása ellenére ragaszkodik nagy hírű gobelin-művészetéhez, amelyet az UNESCO a világörökség listájára is felvett.

navigate_next

Biarritz

#Baszkföld    

Biarritz üdülőváros Dél-Franciaországban, Baszkföldön, a Vizcayai-öböl partján. Biarritz változatos strandjai 6 km hosszan húzódnak végig a tengerparton.

navigate_next

Bordeaux

#Világörökség    

Ha a francia borokra gondolunk, biztosan eszünkbe jutnak a bordeaux-i fajták. A város, amely 2007 óta az UNESCO világörökség része, a francia borkultúra szinonimája.

navigate_next

Bordeaux-i Borünnep

#Esemény    

Néhány év alatt a Bordeaux Fête le Vin nevezetű borünnep Európa legnagyobb borturisztikai eseményévé vált. A folyó jobb oldali rakpartján, a bor és a gasztronómia szerelmesei felfedezhetik a Bordeaux-i és Aquitaine-i borok ízvilágát. Mindezt gyönyörű, az UNESCO által a világörökség részévé nyilvánított környezetben.

navigate_next

Cathédrale Sainte-Marie

#Templom és kolostor     #Világörökség    

Az Oloron-Sainte-Marie-ban található középkori katedrális az El Caminóként ismert Szent Jakab-zarándokút egyik állomása a spanyol határtól 50 kilométerre. 1998 óta a Világörökség része.

navigate_next

Château Cognac

#Vár és kastély    

Normann erődből lett konyaklepárló.

navigate_next
1 2 3 4 5

Régióválasztó

arrow_upward